KOM TILL MIG!!!!!






-

"Guillian Barré, GBS"  Borde inte finnas.


http://www.neuroportalen.com/svenska/guillian-barre/guillian-barre-sjukdom.php

hej hopp

En av anledningarna till att jag gillar att komma hem till Håknaryd är för att här finns det en SNABB dator med SNABBT internet. Och träffa päronen och misarna naturligtvis. Det känns som att jag inte varit hemma här på evigheter.
Spenderade gårdagen/kvällen hos knäpplot, och tog bussen runt 10.50 idag. Senare ikväll ska jag till Unnaryd med Lisa, sedan in till staden igen.
Imorgon är det skola, igen. Helgen går verkligen alldeles för snabbt! Men börjar dagen med dans, skoj! Och avslutar dagen med två timmars matte, inte lika roligt. Har prov vecka 37, kommer gå ganska sådär dåligt.

Nu ska jag passa på att läsa bloggar medan jag har en SNABB dator med SNABBT internet.
Ha det fint så hörs vi! PUSS





Bild från skolavslutningen, den första bilden jag hittade på den här datorn. SAKNAR allt och alla!
MEN, måste ändå säga att klassen jag kom i nu på gymnasiet är helt galet underbara, ett riktigt skönt gäng! Kärlek till er!♥

Love song

Jag har inget att berätta mer än att det (snart) är helg! Snart.

outfits




mina favvojeans


Idag hade jag harembyxor från Monki, oversize tröja från HM, Boots Bianco och ett tredubblat svart pärlhalsband från Accent.





+ en outfit som jag fullkomligt älskar! Dock är det lite för varm än så länge.


Vit skjorta under en tunn stickad tröja tillsammans med guldhalsband, RÖDA NAGLAR, "glansiga" jeans och Boots. L to the OVE



ouhauheh

Anledningen till att jag bloggar sällan nu för tiden är för att mitt internet är huur segt som helst. Det tar ÅR att lägga upp en bild.

Men.. Jag har inte haft så mycket för mig de senaste dagarna. Igår var det bara filmmys med Karro och David. "Unknown", med han i "Taken" som huvudroll, grymt bra!

Idag har jag varit i skolan. Skulle egentligen börja 08.10, men så stod det på internet att dansen var inställd, men sen när jag kom till skolan var det en som sa att hon varit på dansen och att den inte var inställd, man ba whataa? Iallafall.. Jag började kl 11.05 (huuur gött som helst!) med samhällskunskap, därefter mat, sen franska för första gången i mitt liv, roligt var det iallafall. Je m'appelle Emmy. Ja det var nog det ända jag kommer ihåg 8-) Sista lektionen bestod av matte i TVÅ timmar, men det var faktiskt inte så jobbigt som jag hade föreställt mig som tur va! Slutade runt 4, sen hem och plugga matte. Känner att det är det ämnet jag verkligen kommer ha svårt för, USCH:-( Men jag tycker samtidigt det är ett ganska roligt ämne, och vill vara bra på det. (Eller ja, vem vill inte det så man slipper tänka så mycket).

Nej nu ska jag sluta babbla så mycket. Men måste bara säga en sista grej. Imorgon börjar jag 09.40 och slutar 12.10! Fattar ni!? Så gryymt underbart!

Ha de bra! PUSS

-

Ibland måste det bli värre innan det kan bli bättre.




Chris Brown- On the road♥

Can't wait to see you again

Gårdagen bestod av skola, hade en kick-off dag, och ja vi gick väl sisådär 20 mil eller något, nästan. Slutade runt halv 2, därefter cyklade jag hemåt med Olle och Anton. Vid 6 stack jag och Olle iväg på match, sen hem lagom frusen. Duschade i sisådär 1 timme eller något.
Ikväll ska jag på bio med Lisa, mys!
Nu ska jag dra. Ha det fint, pusss





Skola

Hej på er! Som sagt, skolan började i onsdags. Kom dit vid halv 9 och var grymt spänd. Som tur va skulle en från Örna gå i min klass, så jag var inte helt ensam iallafall. Träffade vår mentor, eller ja, mentorer, och de var helsjyssta! Därefter gick vi runt i skolan en hel del. Kändes som en labyrint, men jag tror man lär sig så småningom. Efter skolan stack jag först hem till Sofie och Malin, deras lägenhet är awesome! Därefter stack vi alla 3 till Tilda, och sedan vidare in till staden för att fika på Robert's. Efter någon timme eller sådär så stack vi hem till mig en stund och bara pratade. Go dag!

Idag började jag kl 10 och slutade vid halv 2. Stack in till staden och köpte lite skolstuffs, var med Liam, och nu sitter jag här och ska strax äta.
Imorgon börjar jag halv 9. Kick-off dag. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag tror att vi ska gå en hel del, för det står på pappret att vi avslutar vid Västra Stranden, alltså väldigt långt bort. Skulle egentligen sluta vid 16.45 imon, men vi får sluta kl 14, skönt!

Nu ska jag äta, puss på er!




Gamla goa tider!

konstnär




Var sånt ego när jag var liten och ritade en bild på mig själv och gav till mamma och pappa. Men en jäkla snygg teckning!!

bad romance

Godmorgon på er! Är uppe tidigt idag, kunde inte sova. Antar att det är lika bra att vänja sig vid att gå upp tidigt för imorgon börjar skolan. Har ett sådär schema. Fredagarna SUGER, men så är det. Hoppas att det betyder att man får softare dagar i 2:an och 3:an :-)
Igår fick jag upp mina kläder i garderoben. Har lite kvar som jag ska fixa lite senare. Känns bra!
Igårkväll när jag la mig i sängen så tänkte jag att shit, det här är mitt nya hem. Även om vi haft lägenheten ett tag så har jag aldrig tänkt eller känt det på samma sätt som nu. Men jag känner att jag verkligen kommer att trivas! Det känns bra att kunna stå på egna ben, för jag känner att jag behöver det.
Men nu ska jag fixa det sista, hoppas på att David flyttar sina grejer nu så jag kan fixa ALLT idag.
Ha det fint så hörs vi! Wish me luck for tomorrow!
PUSS




Hyffsat gammal bild.

tired

Åh vad trött jag är.. Vet inte varför, sov hyffsat länge idag.
Strax ska jag gå och duscha, sen ikväll ska jag till Sannarp och träffa rektorn osv, vilka som ska gå i samma klass osv. Ska man vara nervös? Egentligen inte. Vad ska man vara nervös för? Tror jag kommer vara nervös ändå, med nya människor och sådär.
Men nu måste jag duscha. Vi hörs! PUSS



mot Sanne

Ska snart bege mig till fina Sanne. Innan det tänkte jag lägga upp en bild på outfiten.
Ha en fin kväll, puss!








-

Skulle visa bilder på shoppingen i Gbg, men nu är det så att jag har det mesta i lägenheten, och just nu är jag i stugan. Men har några bilder har jag iallafall, så det visar jag er!
Idag ska jag iväg till Sanne och fira henne, mys! Sover i Håknaryd och åker in imorgon igen.



Mörkrött linne och en gråvit sjal


Klänning (?) Vet inte vad man kallar det. Och av någon anledning så gick det inte att rotera bilden.


Tröja och ett übersnyggt halsband


+ knallröda jeans, tröja, halsband och lite småskit!


show me the money

Är i lägenheten just nu och fixar lite. På söndag flyttar jag resten av grejerna hit. Eller ja, det är nog mest kläder. Har inte så mycket grejer att ta med mig.
Senare ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men nu ska jag iallafall dra, det är en sak som är säker.
Ha det fint, så lovar jag att visa bilder från gårdagens shopping lite senare!

9 augusti

Kan inte säga mer än att det är helt sjukt underbart att vara ledig. Fikade med bossen igår, trevligt! Fick ett presentkort på Soda, woho! Tycker det är så sjukt dyrt där, men nu kan jag säkert hitta något iallafall:-)
Idag ska jag troligtvis iväg till Hylte en sväng, sen ikväll tror jag att Jossan kommer hit, har inte kollat med henne än men iallafall, hehe. Det är nämligen så att jag och Jossan, samt Liam och Kushe ska en sväng till Göteborg imorgon för shopping. Ett måste nu innan skolan!
Men nu ska jag faktiskt kila. Ha det superduper, puss!



Gårdagens outfit


!

Idag var det min sista jobbdag, helt grymt fantastiskt skönt! Ikväll ska jag till kärleken och myspysa, gött.
Men istället för att sitta vid datorn så ska jag njuta av min ledighet.
Ha det fint, puss!



Love my new shoes!



new shoes

Rix igår med gott folk. Började med lite förfest hemma hos Lisa, därefter in till staden. Själva rix var väl inget vidare egentligen, det roliga är att träffa allt folk. Man träffar så många man inte träffat på jättelänge. Så det var faktiskt en trevlig kväll:-) Kom hem vid kvart i 2 eller något (som tur va). Det var så mycket folk på bussen alla inte kunde åka med, men jag hade tur och fick åka med i sista stund.
Vid 2 ska jag jobba och ja. Funderar på att ha mina nya boots som jag fick hem igår.

Nu ska jag kila. Ha det fint, puss!




Gosh så snygga! Fullkomligt älskar den bruna färgen!

RH

"Vi stjäl inte, vi lånar bara av de som har råd". Haha, älskar repliken. Och ja, en del av er kanske kan gissa vilken film det är jag tittar på. Robin Hood förstås.
Idag har jag jobbat, och efter det stack jag till stranden och tog ett dopp, därefter iväg till gymmet, vilket var grymt längesen pga min jäkla förkylning. Ikväll hade jag bara tänkt ta det lugnt och titta på film, mys!

Imon är det dags för Rix, vilket innebär att jag ska få träffa mina underbara vänner! Hoppas att alla ni andra får en bra kväll, för det ska jag ha!


Måste bara säga en grej om bananer, (köpte en innan på gymmet), de ska inte vara RAKA, de ska vara BÖJDA! Tål inte raka bananer...


PUSS♥




Jobb

Sov hos Liam inatt, och nu ska jag strax iväg och jobba.
Ha det fint, puss!