tjingeling

Lekte lite med photo booth. Nu drar jag mig in till staden. Ha en bra kväll, puss!

Some die young

Åahee träningsvärk hit och dit, screw it. Gick upp halv 7 igår (PÅ ETT LOV) för att träna, impressive för att vara mig må jag säga. Tar en vilodag idag och imorgon kör vi hårt igen.  
Just nu sitter jag hemma i Håknis och ikväll ska jag in till stan igen för att umgås med min fina vän Tilda. Bio, förhoppningsvis. Lördag- gäster, söndag- hem igen för att sjunga.

Hoppas ni haft en bra lov kära vänner. Puss




så snyggggggggg!!


Finally

Hej på er godingar! Allt bra med er? Med mig är det bra. Ska snart iväg till Hylte med mamma, och sedan frissan runt 2. Ska bli så jäkla skönt! Älskar känslan av nyklippt hår, är glad att jag tycker om att klippa mig, det finns ju dem som aldrig vill klippa sig, och jag förstår dem verkligen! Jag tycker inte om att håret klipps av, men själva känslan att det slitna är borta, DET är skönt!
Ikväll ska jag ta det lugnt med mina älskade föräldrar. Tidigt imorgon ska jag iväg och sjunga, längesen nu, så det är något jag ser fram emot. Drar in till staden efter det för att träna med syrran, känner att det är vad som behövs nu.

Ha en fin måndag, kram.





13

LOV, LOV och kära lov. Fan vad grymt. Startar det med lite fix med håret, äntligen. Skulle egentligen blivit av förra veckan redan, men hon blev sjuk stackaren, men nu så, hoppas att det blir som jag tänkt mig nu bara! Ingen stor förändring precis, tror jag själv är den ända som kommer märka av det, haha.
Ska även dra igång sångövandet som sedan ska visas upp första april. Love it.

Ha ett underbart lov nu godingar! Puss och kram=)





cute, haahaaaaaa




Mjaugatt

Hej på er! Sitter på mjaugattskolan med Tilduz, trivs bra redan faktiskt. Maten var dock inte den bästa, men det är inget man kan göra åt.
Om cirkus en halvtimme har jag franska och efter det ska jag och Tilda in till stan en snabbis. Senare ikväll ska jag till Lisa och göra pancakes, gottigottgott!
Ha en bra kväll, kram!



Sunday bloody sunday

Hade en kanoonkväll igår! Kvällen började på bion med familjen- Hamilton- Väldigt bra må jag säga. Mycket blod hit och dit var det också. Efter bion stack vi iväg och åt sushi, den där jäkla wasabin alltså.. Trodde min näsa skulle sprängas när jag hade råkat blanda en del av den med det andra, gah. Har tänkt på en grej när det gäller sushi. De som aldrig sushi innan, och inte vet vad wasabi är? Den där lilla klicken av döden kan lika gärna vara avokado, right? Och stoppar in allt i munnen på en gång? Vad händer? Dör man? Kvävs man? Vill och tänker inte prova, och jag hoppas ingen annan heller någonsin gör det.
Men iallafall. Efter sushin stack jag till Roberts med fina Lisa, sen kom det några andra goa vänner man inte träffat på länge, lovely. Plumsade runt i stan efter det, och när jag frös rätt sådär ganska mycket, tog vi taxi hem, och skönt var det.
Idag ska jag träna och skriva lite på ett "projektarbete", det sista jag gör på Sannarpsgymnasiet. Kind of sad. Inte själva arbetet, men att lämna skolan.

Efter träningen står Ove och Wallander högst på listan.
Ha en fin söndag nu, kram!





Morgonträning

Godmorgon på er! Har precis slängt i mig en äggmacka och strax bär det av till gymmet. Älskar att sova ut ordentligt och sedan dra och träna. Okej min syster kommer skratta när hon ser det här, för att jag ofta är ganska lat, men det är verkligen skönt när man väl kommer till gymmet;-)
Ikväll blir det familjemys på stan. Sushi och bio blir det!
Ha en bra dag, kram=)



Djävulen bär prada

Tittar på djävulen bär prada, kan kolla på den om och om igen, den är så bra!
Ikväll hade jag tänkt träna lite yoga och ska även försöka plugga lite, för det lär behövas inför de kommande veckorna.

Ha en fin söndagskväll kära vänner, kram!



Lördag

Hade en grym kväll med fina vänner och go musik igår. Fick sisådär 4-5 timmars sömn, lite för lite känner jag nu. Om cirkus en timme ska jag hem och ta igen sömnen jag missat.

Ha en fin lördagskväll, kram!


Jag och fina Lisa igår


Gold

Kör på guld ikväll.
Ha en grym fredagskväll!



Helluuu

Var och fikade med Albert innan, riktigt trevligt! Vet inte hur länge vi satt och tog igen allt, haha.
Ikväll ska jag plugga lite.. Och fundera, om man säger så.

Ni får ha en fin kväll, kram!