mmmmm




That is what I call "a REAL man!"

Waiting..


So you think you can dance

Morning! Idag ä det söndag, 31:a juli, och imorgon är det första augusti (♥). Om lite mer än 2 veckor börjar skolan, ganska sjukt ändå. Känns verkligen som no sommarlov. Men jag måste ändå säga att jag är grymt glad att jag fick sommarjobb, så att jag har pengar sen när jag börjar skolan.
På torsdag är det Rix Fm, och jag ser fram emot det. Inte själva Rix Fm, utan att jag ska umgås med fantastiska vänner. Har inte gjort mycket mer i sommar än att jobba, så det ska bli riktigt roligt verkligen.

Nu ska jag titta på Top model England. Ha det bra, puss!





Haha mmmm, det är så det går till.

CRAZY

Tittar på MTV- Top 10 at 10: Britney Spears, och just nu spelas "Crazy", som var min favvolåt när jag var liten. Kommer ihåg att jag ville ha likadana kläder som hon har på musikvideon och allt. Tycker det är sjukt synd att hon blev just crazy, för hon är riktigt bra.
Men iallafall. Här sitter jag, typ sjuk, det suger. Ikväll ska jag nog iväg på bio, Harry Potter, trots att jag inte mår bra. Kan ju inte bara sitta här hela dagen.
Imon ska jag hjälpa till på ett bröllop i Oskarström, skoj.

Nu ska jag läsa bloggar.
PUSS



Pitbull Terrier





Pitbull Terrier, min framtida hund!

Top model

Sitter och tittar på Top model Australien och äter vindruvor. Om ungefär en timme kommer min kusin Josse, Stoffe och gullungarna hit för att grilla, mums!
Imorgon ska jag jobba 07.30-22.00, det vill säga 14,5 timme. Vidrigt länge må jag säga..

Nu är det dags för mig att göra guacemole eller hur det nu stavas.
Ha det fint, puss!



Lördagens outfit


lördag

Ledig, och jag är förkyld, förkyld och förkyld.


Så jag ligger i soffan och tittar på Svampbob, och tänker fortsätta med det.

Kram på er! 


Godmorgon

Usch mår inge vidare just nu. Mitt huvud mår inte bra alls.. Och jag ska jobba till 22 idag, yey. Det innebär att jag börjar halv 8 imorgon också, INTE KUL.
Menmen ni får ha det så bra, ni som är lediga;-) Puss!



Saknade vän och jag


New things


En snygg pälsväst på gör susen!





Hej på er! Allt bra? Själv känner jag mig väldigt trött och hängig. Det känns som att mitt huvud ska sprängas vilken sekund som helst., så idag blir det ingen träning:-( 
Hur som helst. Idag gick jag upp vid kvart i 7, tog 07.38 bussen till frissan, gäsp. Håret blev jag iallafall riktigt nöjd med! Tack Erika!
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen måste jag få i mig lite mat, därefter ska jag bara mysa ner mig i soffan och kolla film.
Ha det fint, xo

Dear John

Alla säger "Dear John" är en riktigt bra film, så det är på tiden att jag tittar på den nu. Hinner dock inte se klart hela, ska iväg och träna om ungefär 20 minuter. Därefter skulle vi egentligen ut och fiska, men vädret är ju inte så passande precis, tyvärr.
Hörs kanske senare! Puss & Kram





International love

Dålig uppdatering jag vet.
Iallafall. I lördags var jag på Bulls och firade Liam lite. Igår fyllde lille pojken år, så var hos honom i stort sett hela dagen. Stack och tränade en stund medan han var och tittade på HBK. Rätt surt för dem, ren otur var de.
Idag ska jag jobba vid 2, yey typ.
Fick tillbaka stugan igår, så ska packa ihop grejerna i lägenheten nu. Ha det fint, puss!



Fredagens jobboutfit

-

KOM IGEN SVERIGE


ouch..

.. mina fötter. Har gått i converse hela dagen, och jag kan inte säga mer än att fötterna mår SKIT efter det.
Anyway. Idag jobbade jag till 2, därefter hem och sen iväg och fika med Emmis, myspys! Efter sisådär en timme tog hon bussen, så då stack jag till Friskis och inskaffade mig ett årskort. Bra Emmy, nu gäller det bara att du går dit och tränar också. Gick hela vägen hem till lägenheten, och ja, det är faktiskt en bit, OCH så hade jag converse, så jag bestämde mig för att handlade lite gottigottgott på Willy's, jag menar det är ju faktiskt fotboll ikväll, PLUS att jag är ledig nu i en dag:-)
Nu ska jag hoppa in i duschen, så ni får ha det så bra! PUSS♥



Gårdagens jobboutfit, hann inte ta en dagens imorse.

Godmorgon

Fan vad skönt jag har sovit inatt. Sömn var något jag vekligen behövde alltså.
Just nu sitter jag i soffan och har precis ätit lite god frukost. Vid 2 ska jag iväg och jobba, till ungefär 22-22.30 ikväll. Lång kväll. Därför blir det nog inget mer bloggande idag, för det är sängen som gäller direkt när jag kommer hem.
Nu ska jag borsta tänderna. Ha en bra dag, puss!



.


Hemma

Hej på er! Sitter hemma i Håknaryd just nu. Längesen nu! Var på um i Hylte innan så då tänkte jag ta en sväng hem hit samtidigt. Ska tillbaka till stan lite senare ikväll istället.
Tidigare idag var jag och provade massa krämer och smink hos E med syrran. Därefter stack vi till stranden. Riktigt varmt i vattnet idag, faktiskt:-)
Nu är fiskgratängen klar, så nu ska jag käka! Ha det fint, puss♥

 


Bild från skolavslutningskvällen. PÅ G ALLTSÅ


Söndag

Hej! Förlåt att jag inte har bloggat, men jag har faktiskt inte hunnit. Igår vaknade jag upp hos älskling, vid 11 blev jag hämtad av mami, och vid halv 12, 12 var det dags för en härlig båttur med familjen och David. Dök från båten och badade i massor, riktigt härligt! Det är verkligen det härligaste som finns! Dock så blev det ingen lång stund för min del, eftersom jag började jobba vid 2. Jobbade till 10, åkte hem och ja, sov. Började halv 8 idag, och jobbade till 5, långt pass. Men nu är jag äntligen hemma igen, och väntar på lite god fruktsallad som min syster håller på med.
Tänkte visa en bild på klänningen jag köpte i förrgår när jag var i staden med Ebba:


Riktigt snygg till converse!



Ha det fint, puss!

Godmorgon



Wow jag kan höja mitt ena ögonbryn



Godmorgon på er! Får bli ett snabbt inlägg. Om ungefär 20 min ska jag möta upp Ebba vid tåget, sen ska vi in till staden och hitta på nåt skoj. Kanske blir en tripp till frisören, behöver verkligen göra något med mitt trista hår!

Ha det fint så hörs vi! Puss♥

Svar





Fick frågan om vart jag köpt jeansvästen. Köpte jeansjackan för ungefär ett år sedan, och bestämde mig för att klippa av armarna helt enkelt. Snyggt och enkelt!


Tack

Vill bara tacka Tilda så mycket för att hon ägnat tid till att hjälpa mig att göra om headern. Tacktacktack! PUSS

-

I think it's time for a change.

Hold my hand

Hej på er! Asså fan vad deppig man blir av det svenska vädret.. Och imon var en dag på Tylösand med Ebbis bokad, men nu visar det dåligt väder. Så trött man blir på det! Men vi får hitta på något annat roligt istället:-)

Idag jobbade jag till 2, efter det träffade jag min efterlängtade Jossan, mysigt! Gick runt på stan, åt och fikade. Efter det träffade jag L en liten stund.

Men nu ska jag titta på American Pie 2 som går på 6:an. Ha det fint, puss!



Dagens outfit. Bilden är tagen sisådär kvart över 7 på morgonen, det är därför jag ser trött ut;-)

tilduzz här igen

.. ber om ursäkt till Emmy för att det inte gick som det skulle. Hehe, har själv ingen aning om hur det ser ut här nu, det vart något vajsing med uppladdningen av bilder så det fungerade inte att varken spara stilmallen eller att förhandsgranska skiten, så once again, förlåt!

min mening är att det just nu ska stå "EMMY SÄFQVIST" i headern, bara sålänge, men som sagt var så vet jag inte hur det ser ut eftersom jag inte han förhandsgranska och den lär inte synas på min översega dator ikväll ändåså.

tilduzz här

HEHEHE HEEEEJ tilduzz här & gästbloggar :D eller inte..
hjälper lille snuttan med hennes design bara. Vet dock inte om jag har gjort som hon önskade.. men -time will tell!

touch and go

Åoah. Sista jobbdagen idag, (alltså jag jobbar inte förrän på onsdag igen, hehe), fan vad härligt! Hoppas på fint väder imon så man kan dra till stranden.
Tilda ska försöka ändra min header nu, så vi hörs senare, förhoppningsvis med en ny header;-)
PUSS


Det går av någon anledning inte få upp bilden på dagens outfit, så den får ni senare!

military




-

De som älskar och bryr sig om en står alltid vid ens sida.