lördag

Saffranslussebullsdegen har precis börjat jäsa, mums. Det måste vara det nästbästa med julen, love it!
Provade mina skor som jag ska få av mamma och pappa i julklapp igår, de var så grymt snygga OCH bekväma! Har även provat klänningen jag ska få av Liam i julklapp, helt gudomlig! Visar er på julafton:-) Anledningen till att jag provat är ifall att de inte skulle passa.

Ikväll ska jag in till staden igen, till Liam och kolla Fast 5 och Blair Witch Project (om Liam nu inte blir alltför rädd). 
Vi hörs! PUSS




Buss

Sitter på bussen på väg hem till hylte (LÅNGARYD) med Lisa. Ska bli skönt att bara komma hem och ta det lugnt med mamma och pappa. Syrran drog iväg till Norge tidigare idag med Fia för att hälsa på Becca.
Om två veckor har vi dansuppvisning och jag tror att det kommer bli grymt bra faktiskt. Så glöm inte att titta 6:e decmeber, tiderna står på skärmen i skolan. Jag lär väl skämma ut mig som vanligt, men vafan, vem har jag att skämmas för?;-)
Nu ska jag skriva lite på min engelskaredovisning som vi har nästa vecka.
PUSS ha det fint!




Jag tycker om att fula mig på bild.

Längesen

Tänk att det redan är 21 november, helt sjukt! Jag har en del grejer att se fram emot nu i december.

- Dansuppvisning den 6
- Sthlm den 16, shopping och passa fina kusinbarn Lily
- LOV
- JULAFTON
- Nyår

Det är skönt att tiden går så snabbt, vill ha allt nu.


Sorry för dålig uppdatering btw, men har såna stunder ibland.
PUSS



Scooby Doo

Sitter och tittar på världens bästa program- Scooby Doo. Dock saknar jag Tom och Jerry för det var nästan lika bra.
Igår firade hela familjen fars dag med bio- Huvudjägarna- GRYM film! Skulle verkligen rekommendera den till er alla! Efter det hämtade vi lite thaimat och sen tog vi det bara lugnt här. När de åkt hem kom Liam, Viktor och Rasmus och hälsade på. Onyktra, men goa som vanligt;-)
Idag ska jag bara ta det lugnt och titta på film heela dagen. Senare idag är det GG, woho!

Puss på er!















måndagsbarn

Sitter för tillfället och skriver en svenskagrej till ett grupparbete som ska redovisas på fredag (troligtvis), och det går väl helt okej. Måste läsa ut min engelskabok till imorgon också, men jag har bara några sidor kvar, så det ska jag hinna med innan det är dags för sängen!
Dagen har varit lång, men ändå helt okej. Det var dock riktigt hemsk att gå upp i morse, när man är van vid att sova så länge man vill. Det är troligtvis det värsta. Men det är ju (bara) fyra dagar kvar till helg.
Har inte mycket plugg i veckan (förutom matte som jag måste plugga i stort sett varenda dag), vilket är riktigt skönt. Man får helt enkelt tid till roliga grejer!

Nu ska jag skriva klart svenskan. PUSS på er!



Jag och min bästa vän, även om han är knäpp ibland, höh.


Kör

Hej på er! Kom precis hem från underbara kören. Alltid lika mysigt! Började med att äta supergod (och väldigt mättande) smörgåstårta med saft och te efter det. Sen drog vi igång och ibland känns det som att man kommer in i en annan värld, jag ÄLSKAR det! Synd att det inte händer lika ofta men det blir samtidigt roligare och roligare för varje gång man ses. Vi ska troligtvis framträda någon gång i december, ser fram emot det!
Ikväll ska jag bara mysa framför tv:n tillsammans med mamma och pappa. Imorgon bär det av in till staden igen, känns som att jag åker fram och tillbaka hela tiden, whatever.
Här kommer några bilder på dagens outfit, men ansiktet fastnade inte på någon den här gången, så det får ni leva med, det är ju ändå outfiten som ska visas ;-)

PUSS










Torsdag

Godmorgon på er! Jag tänkte slänga in några bilder på det jag fick med mig hem från Stockholm. Det blev inte så mycket, eftersom vinterjackan kostade ganska mycket, men det var den verkligen värd, jag fullkomligt älskar den! Fick även med mig två nya favoritjeans, samt en stor stickad kofta.

I eftermiddag tar jag bussen in till staden igen för att bland annat träffa min fina saknade Linn. Det blir att man träffas mer sällan nu, men man har ju samtidigt mer att prata om då;-) Ska bli riktigt kul att få träffa henne igen!








Färgen blev konstig på den här bilden. Färgen på bilden ovanför är den som stämmer ;-)


Ser ungefär ut såhär. Byxorna på bilden är från Gina, men de jag köpte är från ZARA. Fick ingen bra bild på dem, men det får ni när jag har dem på mig :-)


Min nya kärlek♥


Morning

Tryckte precis i mig en supergod skagenröra/ägg baguette, mumma. Vi har ungefär 2 timmar kvar till Stockholm, så resten av tiden hade jag tänkt läsa lite bloggar och sova. Antar att hela dagen består av shopping, så det är bäst om man sover ordentligt. Det är nästan att man redan längtar till den goa hotellsängen alltså.
Shopping ja.. Vi pratade just om Fars dag, så man kanske kan hitta något roligt till lille Håkan Bråkan. Vill även hitta ett par vinröda jeans, (helst inte jeanstights). OCH en vinterjacka, det får jag inte glömma, för det är nog det viktigaste på den här resan.

Nu ska vi ut på toa, ha de bra! PUSS