-

Now I can see your true colours, and they are all black and white.


nyårsoutfit




Här får ni en smygtitt på nyårsoutfiten, love it.
(Ni får ursäkta för en förfärligt oklar bild)

Tåg

Sitter på tåget på väg hem, trött och varm. Var och simmade/badade med Liam imorse, så jag är varm och go i mitt ansikte just nu, och mitt hår luktar klor, trots att jag gnuggade med schampo så mycket jag kunde. Så nu vill jag bara hem och äta mat och lägga mig i soffan och ta det lugnt.
Hoppas ni får en fin kväll, kram


onsdag

Idag väcktes jag av alarmet runt halv 9 för att dra ut en sväng på stan med älskling. Hittade en del nödvändiga grejer, och sånt känns alltid bra efteråt när man köpt det. Blev bland annat en jättesöt tunika med tights till söta Izabella som fyller år på fredag, och ska firas på söndag=) När vi kände oss klara i staden gick vi till Ulrika (Liams syster) och Izabella (Liams systers barn), helt bedårande tjej!
Nu hade jag tänkt gå ut och gå en sväng, men jag har blivit så krasslig i halsen och har faktiskt fortfarande ont i låret sen jag "ramlade" i trappan, förbannat ont gjorde det. Det måste betyda att jag får stanna hemma och gosa ner mig i soffan och titta på någon bra film, hoho.
Ha en bra kväll! Kram=)




Be true to who you are


Juldagen

Hej på er! Har ni haft en bra julafton? Min har varit kanon och jag har fått massa fina julklappar.
Idag har jag varit inne i stan och lämnat Karro och sagt hejdå eftersom hon åker till Indien idag/imon. Jag kan inte säga mer än att jag är riktigt avis...
Om några timmar kommer min gullegris, äntligen. Kan inte vara utan honom i en dag utan att jag börjar sakna honom!

Ha en mysig kväll, kram=)





Körde på illröda läppar, juligt!

GOD JUL

God Jul på er fina! Ha en toppendag! KRAM



<3

Glöm inte att uppskatta era nära och kära, särskilt familj och släkt, för på bara ett år kan mycket förändras. Ta vara på tiden och slösa inte bort den.


God jul till er alla, hoppas ni får en riktigt bra julafton!
Kram♥



Gamla julaftonsbilder:

La familia (inkl mamma som tar kort)


gamla pollar


söta kusinbarn=)


You put my love on top


Julklappslek

Kommit hem från en trevlig kväll hos Gullberg. Vi har en tradition att ha en julklappslek tillsammans varje år, riktigt roligt! I år fick jag tandborste, tandkräm, munskölj, korg och yatzy, precis vad jag behövde ;)
Nu är jag nyduschad och ska strax krypa ner i sängen och slå en pling till min saknade pojke som jag får träffa imorgon!

Godnatt på er, puss!


Red

Hej på er! Allt bra? Jag mår kanon! Har precis julstädat lägenheten, riktigt skönt när det blir rent.
Ikväll ska jag tvätta och vara med Liam. Nu är det bara en dag kvar i skolan, eller dag och dag, vi ska vara i skolan i en timme, onödigt jag vet. Därefter ska jag hem med Lisa och Olle för att titta på 9:ornas julboll samt klippa mig. Jag fullkomligt älskar att klippa mig. Jag vill ha långt hår, men jag älskar känslan av nyklippt hår!

Ha det bra i det mysiga vädret nu. Kram =)



<3

Har man världens gulligaste pojkvän eller?



-

Treat the people you love like you wanna be loved





Dance

Sitter på dansen nu och väntar på att dansläraren ska prata klart med alla elever om betygen. Har en riktigt seg dag idag, men det är sista skolmåndagen på länge nu! Woho!
Vi hörs, puss!


På bussen

Sitter på bussen på väg in till stan med Liam älskling, Lisa och Olle. Ikväll ska jag skriva klart min svenska, härlig söndag alltså..
Puss!


Frukost

Godmorgon på er! Har precis kommit tillbaka upp på rummet efter en lång god hotellfrukost. Om en liten stund ska vi röra oss hemåt. Ikväll ska jag sjunga och senare åker vi in till staden (Halmstad). Jag orkar inte skolan imorgon, att gå till halv 5, helt seriöst. Blöö!
Ha det bra nu! Puss



Godmorgon

Hade en supermysig kväll igår med Liam mamma och supergoa Lily. Nu är jag och Liam på väg in till stan för en massa julshopping.
Vi hörs ikväll, puss!


Älskling

Om cirkus en timme är vi framme i Stockholm. Vi hade tänkt ta en tur på stan, och senare ikväll iväg till kusin Frida och kusinbarn Lily. Mys!
Vi hörs, puss


On the road


Behöver värme

Hatar vädret, riktigt ruskigt vidrigt! Vill till något varmt land och bli brun och fin. Usch för Sveriges väder!






Nolltrefem

Är på nolltrefem med klassen och har precis fått i mig supergod pastasallad med kyckling. Vi har en dag med klassen med olika samarbetsövningar m.m. Slutar runt halv 2, då blir det en fika med Lisa!
Ha det fint, puss :)


COLDPLAY!!!




Coldplay i augusti. Vad ska jag säga.. Du är bäst mamma♥

På smällen

Har gosat ner mig i soffan framför tvn efter två goa träningspass. "På smällen" går på kanal 3 för tillfället, bra film faktiskt!
Imorgon åker jag och pojken hem till Håknaryd, sen bär det av till Sthlm på fredag morgon. Ska äntligen få träffa fina kusin och kusinbarn igen, ska mysa med Lily hela fredagskvällen! Dagen därå blir det massa shopping och avsluta dagen i en härlig hotellsäng.
Ha det fint, puss!


Summer


NP 3,5h DONE

Nu är det äntligen över, fan vilken lättnad. Vet inte riktigt hur det gick dock, men det är ÖVER. Det är huvudsaken.
Nu är det dags för engelska sen iväg och träna dubbelpass, gött.
puss!



take a look

http://lpsmycken.blogg.se/ 

NP

Nu är det inte långt kvar till jullovet, (JULAFTON!!) Har nationella i matte imorgon, vilket är det sista jobbiga för den här terminen. På torsdag är det slappedag på nolltrefem med klassen, och på fredag bär det av till Stockholm, gött! Veckan därpå är det bara svenskainlämning och litet biologitest, sen är det LOV! Behöver verkligen det efter all matte.
Slänger upp en bild på dagens outfit, och eftersom det är outfiten som ska synas så får man faktiskt ta bort ansiktet om man vill;-)
PUSS





torsdag

Har precis fått i mig lite stekt ägg och lök, mums vad gott det är tillsammans! Idag var det den näst segaste dagen på veckan, men nu är den över, och snart slipper jag den.
By the way, igår hade jag engelskaredovisning och den gick bättre än jag trodde, fick A på den. Hatar att redovisa men den här gången gick det skitbra!
Imorgon har jag helt okej dag. Har två lektioner. Sen ska jag och syrran hem till mamma och pappa!

Ha det bra, puss!




love



 


Daaaance

Haft en GRYM dansdag, tack alla! Har ni bilder så får ni gärna skicka!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och titta på TV med massa gott te. Börjar kvart i 10 imorgon så får iallafall lite sovmorgon.
Vi hörs! PUSS