-

Den här får det bli!


dator

Ja, jag har blondt hår och gillar rosa, men man behöver väl inte vara barbie för det??
Tycker den här datorn är helläcker! Vad tycker ni? Ärligt talat hade jag velat ha den i röd, men rosa funkar alldeles utmärkt:-)



hos finaste jossan

Sitter hos bästa Jossan och har det mys i lillstugan! Imorgon ska vi träna, woho! Älskar det!
Ha en fin kväll, and don't forget the condoms;-)
XO


material girl

Jaha, god eftermiddag då. Sitter och lyssnar på goa Madonnalåtar för tillfället. Var på hennes konsert förra sommaren, det var grymt!
Var som sagt hos fina Astrid igår, go kväll!
Ikväll vet jag inte hur planerna ser ut, men det löser sig alltid!
PUSS

SOMMAR KOM NUUU!


Någon gästbloggar visst...

cha cha bloggen emmy här just nu sitter chilla med några polare. ska snart ner på stureplan för att dricka lite skumpa (rasmus bjuder såklart riktigt nice!). Sen blirre efterfest hos aaa victoria silverstedt som vi ska steeka sönder hos haaaaaa

Hos finaste Astrid

Dålig uppdatering, jag vet.
Tillbringar kvällen hos bästa Astrid med folk.
Ha en fin kväll, xo!

brr

Fy så kallt här är!
Dagen börjar super med strömavbrott. Fick åka ner till HP och göra mig iordning där istället..
Annars har väl dagen varit som vanligt. Gymmet efter skolan, med Tilda.
Nu sitter jag hemma och har inget att göra, skönt. Ska nog kolla på filmen vi har fått hem.
XO

Det hängde en istapp inne i kemisalen, snacka om att man svettas där inne eller? Hrm


snart helg!!

2 dagar kvar till helg, härligt!
Dagen har varit helt okej, onsdagar är faktiskt ganska softa. Efter skolan var jag på gymmet med Sofie bland annat! Därefter iväg till "Lenas hälsokost", och sen hem. Nu är det bara chill som gäller. Ska titta på "Matilda" som jag lånat av Linn. Den är såå bra!!
PUSS

Fastnade inte på bild idag..  Boots- gamla, Svarta "glansiga" jeans- Gina Tricot, Vitt linne med kors- gjort själv, Svart kavaj- HM, Skärp- gammalt.


<3



WEHO!

Datan är på plats igen! Märkte inte ens det, och smsade pappa och frågade om han kunde ta med sin dator hem. Knäpp, jag vet. Så är det ibland om man tänker på annat.
Imorgon är det äntligen dags för träning igen. Ska bli grymt skönt!
Ha det fint, xo!


Sommar? Ja tack!

Haha nemen!

Hittade söta bilder på mig, Herman och Hilma från i somras. Haha! Saknar gullungarna!


pussipuss



It hurts so bad, and I can't take it any longer.

Förlåt för dålig uppdatering, men har som sagt inte haft någon dator. Just nu sitter jag med pappas dator med iphone-högtalaren inkopplad, och hoppas på att få tillbaka den andra datorn så fort som möjligt.
Helgen har väl inte varit så värst händelserik. Igår var jag först på 96:ornas konfirmandläsning, i cirkus 3 timmar. Några timmar senare åkte jag iväg till Hylte, kollade handboll och lite smått. Runt halv 10 åkte jag till fina Jossan (som fick mig att blogga nu) och sov där. Något som borde göras oftare! 
Så fort jag är klar med bloggandet, samt bloggläsandet, så ska jag hoppa in i duschen, därefter handboll, och laga mat. 
Får bli en bild från fb, i och med att jag inte har några bilder på papis dator. 
Ha det fint, och missa fan inte handbollen!! 
XO


Bild från i somras! 

Morning!

Sitter i bussen och ska strax brumma iväg till skolan.. Om 6 h och 9 min är det helg! Kan troligtvis inte blogga eftersom datorn krånglar:-( Så vi hörs när vi hörs, xo

<3

Måste ju bara slänga in den här snygga bilden!!
Love you guys!


onsdag

Redan onsdag.. Känns som måndag. Okej, nu är det ju inte så konstigt eftersom jag varit sjuk i två dagar. Om det är onsdag, innebär det att det är fredag om två dagar,.. inte ens det. Härligt! Ska troligtvis träffa mina goa chicks med, så ser verkligen fram emot helgen, mer än vanligt, alltså.
Idag har jag som sagt varit i skolan. Efter den chillade jag hos Lisa en stund, sen upp till mormor och äta lite mat. Nu är jag precis nyduschad och ska strax sätta mig framför tv:n. Funderar på att sätta på en disneyfilm.. Känner att det skulle sitta riktigt fint just nu. Får nog bli så!
Ha det fint! xo

<3


sex love control vanity

Jaha, då var det tisdag, och ingen skola för mig idag heller. Ärligt talat går jag hellre till skolan än att ligga hemma hela dagarna, för man missar så grymt mycket, och det gäller att hänga i nu sista terminen. Fick veta att vi har nationella i svenska v 6.. Oh my. Det är bara att göra så gott man kan helt enkelt. Vet redan att jag kommer få hjärnsläpp och så slutar det med att jag lämnar in det med ett stort kryss över hela pappret. Nej, det får vi väl hoppas att det går bättre än så. Eftersom det troligtvis blir lite ändringar nu i mitt gymnasieval så känner jag att jag inte har lika stor press på mig. Tror att det kan vara en anledning till att jag bara velat skita i allt, bara gå och lägga mig och dö, typ. Hehe. Just nu känns det som att jag kommer sänka mig i alla ämnen, typ.. Jag måste skärpa mig. Kommer nog dock sänka mig i idrott, eftersom jag kommer faila på orienteringsprovet som jag ska göra i vår. (Kunde inte vara med i höstas pga sjukdom). Nu har jag ingen och springa med heller.. Vad jag vet. Hade känts bättre att veta att man har folk runt omkring sig i skogen, så man inte är själv. Jag kommer springa vilse, jag lovar!
Guh, jag har så grymt mycket tankar om allt som handlar om skolan.. Inte klokt. Får sluta vara så grymt nojjig, så kanske det blir bättre. En annan sak jag tänkt på är att jag alltid ger upp (inte med riktigt allt). Men det kan bero på att jag inte heller har några speciella talanger. Inga alls faktiskt. Jag menar, det är ju lättare för dom som har något/flera saker dom är bra på. På så sätt tror jag också man får bättre självförtroende. Jag skulle vilja hitta något annorlunda, något som skulle passa bra för mig, som jag skulle vara bra på. Något galet, helt enkelt.
Men jag är fortfarande ung och har flera olika möjligheter framför mig. Sen kan man även ha drömmar, som man kan kämpa för. Men just nu vill jag bara leva livet, och göra det som faller mig in helt enkelt.






.

Ska man satsa?
Jag vill och jag vet att jag kan.
Så ska man satsa? Det är frågan..

-



Jag mår dåligt.. Jag hatar att inte kunna träna. Kommer jag någonsin bli helt frisk? Jag börjar verkligen undra.. It's killing me..





!!!



Världens vackraste kvinna? Typ.

ut i staden

Sitter och kollar gamla Eva och Adam.. Älskart! Har precis duschat och ska strax iväg och handla med syrran. Därefter ut i staden och kolla bio.

Ha det fint, puss!


Yesterday

Åkte självklart ut en runda med Karro igår. Kändes konstigt att sitta i framsätet med henne.. Haha. Hälsade även på lille bebisen:-)





GRATTIS

bästa syster till körkortet!!!! Woho!!



Back from the gym

Gokväll på er!
Kom hem från gymmet för cirkus en halvtimme sedan, och har nu ätit och sådär, och ska strax hoppa in i duschen. Efter duschen ska jag bädda ner mig i soffan och titta på film. Har inte sovit bra de senaste dagarna, så är sjukt trött, och förkylningen blir värre när jag inte får tillräckligt med sömn, så ska lägga mig i tid idag.. Försöka iallafall. Det sägs ju att det inte är alls bra att träna när man är förkyld, men ärligt talat mår jag bättre av att hålla igång kroppen, tillsammans med mycket sömn och bra mat.
Imorgon är det underbara fredag!! Grymt skönt. Sovmorgonen är det bästa med helgen, hihi. Vet inte riktigt hur planerna ser ut ännu, eller jo, ut och äta + bio på lördag, sen får jag se.
Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen! Ha det fint, puss♥

 


(Inte det gym jag tränar på)


baby you're crazy

Först av allt vill jag säga GRATTIS till min mamma som fyller år idag! Firade henne lite med att kolla på en skräckfilm som hon blev skiträdd av, eller ja, hon flög, bokstavligt talat, upp i soffan några gånger. Haha!
Innan dess tränade jag med blondyboii. Så roligt att han fått ett nytt smeknamn:-) Ikväll ska jag bara chilla, goett.

Ha det! xoxo


bebis

Nu har jag precis ätit smörgåstårta som mamma gjort. Innan det var vi hos Julia och kollade på lille bebisen, grymt söt! En riktig liten sömntuta:-)

 


Who's that chick?

Morning dudes! Shiat. Måndag idag.. Skola imorgon.. Orkar inte! Men ja, så är det. Allt kan inte vara roligt i livet.
Idag ska jag äntligen hälsa på lille bebisen, och sen ska vi fira mami som fyller år imorgon. Lilla pluttan.
Nu ska jag fixa lite things, så ha det! Puss♥


Borde varit en bild på min mamma, men jag vet att hon inte tycker om att vara med på bilder, så det får bli en bild på min fina syster istället!


!

Älskar det fortfarande. Snacka om helgrym!!


söndag

Usch så tråkigt med söndagar.. Gillar dom inte överhuvudtaget. Och tanken av att skolan börjar om två dagar gör dagen inte speciellt bättre. Men jag vill att skolan ska börja, för jag vill att tiden ska gå. Längtar så grymt mycket till sommaren.. helt sjukt.

Nu ska jag kolla film, eller något. Puss♥

 


Jag och Ebba going!


shopping

Här kommer lite bilder från saker jag köpte i Stockholm.





 













Något såntdära. Brände även lite pengar på att gå till frissan och klippa och slinga håret. Från början var det lite sådär, men nu är jag riktigt nöjd!


Mot ss

Nu är jag klar! Om cirkus en halvtimme kommer Lisa och hämtar mig, sen ska vi vidare till Ebba och Fridus!


Nu är det bara nagellacket som ska på, sen är jag redo!

I'm working it out

Ojdå.. Inte skrivit så värst bra nu.. Har som sagt varit i Stockholm med Tilda, Josse o syrran, var super!
Imorgon ska jag och Lisa iväg till Ebba och Frida, saknar dom sjukt mycket..
Snart är det skola igen.. kill me, typ. Lär bli ännu jobbigare nu med ombyggnaden och allt.. fy!

Nu måste jag läsa bloggar som jag inte har gjort på grymt länge. Ha det fint! Puss♥

 


Måste göra min naglar nu..


Stockholm

Sitter hos kusin Frida i Stockholm med Tilda, Josse och Karro, och har precis ätit supergod mat. Tågresan gick som den skulle, och vi hann med lite shopping också! Imorgon blir det Drottninggatan, vilket betyder en massa shopping! Nu ska vi kolla på Family Guy och titta på när söta Lily busar! Ha det bra, puss!

just don't give up on me, i won't let you down

GUD vad jag är glad!! Eller taggad kanske.. Ska upp om några timmar, iväg till tågstationen, sen vidare mot Stockholm med Tilda! Ska bli riktigt roligt, med myyycket shopping (förhoppningsvis).
Borde gå och lägga mig nu.. Ha det fint! Puss♥


<3


galet

Gårdagen var asgooo! Kan väl inte säga så mycket mer om den men aa. Tilda åkte hem för ca 2 timmar sen, och nu har jag käkat lite, och varit ute och hämtat resväskan. Wohooo! Ska ta och börja packa lite nu..
Ha det fint! Puss!