Grey's Anatomy

Puh, helt slut! Blev väckt runt halv 8 av pappa för en löprunda på stranden. Nu är det gjort, så nu sitter jag och degar i soffan framför Grey's.
Vet inte riktigt hur planerna ser ut för kvällen men vi får se helt enkelt.
Puss och kram!
.
.

JC lita spike

Mina favvos har kommit, äntligen.
Började dagen med att gå upp halv 6 för en löprunda. Fortsatte dagen i skolan och kom hem runt halv 5 tiden och nu sitter jag i stugan och mumsar på pistaschnötter och laxsnittar som mami har gjort. Ikväll ska jag ha en riktigt mysig hemmakväll med finaste familjen. Det var längesen sist! Det är ju långhelg nu så vi får se vad dagarna har att erbjuda.
Ha en kanonkväll! Puss♥
.
.
.
Blir snart lite fotografering med Tildaedvard så snart blir det förmodligen en ny header.

-


Fotboll

En aning efter men iallafall. Kollar reprisen av matchen mellan Barca och Chelsea och har precis vikt klart tvätten. Hann med städning också (ser ni vad jag skriver?!) eftersom jag slutade efter nationella proven idag.
Började dagen med att gå upp halv 6 för att springa, riktigt skönt! Och nu resten av dagen är det plugg som gäller. Imorgon har jag både franska och företagsekonomiprov. Det betyder att jag kommer sluta typ 4 imorgon.. Sjukt.

Kram på er!



Måndagsbarn

Fasen vad snabbt helgen går. Haft en riktigt bra helg dock, med många fina vänner!
Idag ska jag bara hem och plugga företagsekonomi. Har prov väldigt ofta nu för att ta igen det som jag och Tilduz missat.
Nationella imorgon, blöö hatar att sitta på en stol i 2-3 timmar, finns inget tråkigare.
Men ha en jäkla bra dag nu. Puss!



-


LEDIG

Sååå gött att vara ledig idag!! Dock blev det ingen sovmorgon inte. Jag och Tilda hade ett möte med Severins angående ett projekt kl 10 imorse, fy sjutton. Men det gick bra, och nu är det skönt att ha det gjort.
Idag ska jag träffa Lisa, plugga och sovasovasova. Förkylningen tar död på mig.
Imorgon har jag typ en lektion, helt ok. Snart helg, wohooo! Den är planerad till max, gött det.
Ha det fint, puss!
.
.

Pluggeliplugg

Skrev igår att jag skulle slänga mig i soffan idag och ligga där hela dagen, och ja, jag lär stanna i soffan hela dagen, men inte för nöjets skull. Företagsekonomiböckerna hängde nämligen med. Jag och Tilda bestämde oss för att göra ett kapitelprov på fredag, så har vi det gjort. Så ja, det är vad jag sysslat med hittills. Hade bara ett prov imorse, så jag slutade runt 9-tiden.
Nu ska jag och Beyonce fortsätta plugga.
Ha en bra dag ni andra som slipper! puss och kram
.
LOVE.

Företagsekonomi

Hade en grymt bra kväll med jossan igår, planerade även för lite trevligheter nästa helg.
Just nu sitter jag i soffan med företagsekonomiböckerna och försöker få in allt till provet imorgon. Har verkligen ingen lust till att plugga, mina lungor är sönderhostade och jag vill bara lägga mig i soffan och sätta på en bra film. Men ja, det har jag tid till imorgon. Har nämligen bara en lektion imorgon, slutar halv 10, så då kan jag slänga mig i soffan och stanna där resten av dagen.
Nu ska jag äta.
Puss och kram



dry my soul

.
Blev en hel del fina grejer på Väla. Nu har jag gjort mig iordning and i am already to go. Dock ska jag inte möta upp Jossan förrän om sisådär en timme, men ändå, bättre att vara klar i tid för en gångs skull.
xo

Livet blir vad man gör det till

Morning! Sitter i bilen med familjen på väg till Väla. Trots att jag var i Göteborg för bara någon vecka sen så ska det bli gött med lite shopping (det är det ju alltid). Behöver bland annat en ny fransväska, min gamla rök självklart när vi var i Göteborg.
Ha en bra dag! Puss


Det var sjuukt bra igår! Rös lite extra av den här tjejens grymma röst:


Musikmusikochmusik

Nu ska jag iväg för att möta upp Tilda och Frida för lite musik på Sture. Efter det blir det hemmamys hos miss Tilda.
Imorgon blir det Väla och senare på kvällen käk och bio med fina Jossan. Kanon.
Have a great night!
.
Gammal bild!

Lyxfällan och plugg

Hej på er! Hemskt ledsen för riktigt dålig uppdatering. Haft så mycket på senaste tiden. Men nu så är jag på g igen!
Dagen idag var helt okej. Har dock varit supernervös hela dagen, på grund av att jag skulle hålla tal idag, men det gick kanon, likaså mitt företagsekonomitest, så det känns bra. Nu måste jag börja plugga igen, till företagsekonomiprovet som vi ska ha på måndag. Sjukt mycket så bäst att jag fortsätter nu för snart börjar Revenge.
Ha en fin kväll! Puss♥
.

GLAD PÅSK!

Hoppas ni alla får en bra påskafton!
Puss och kram♥
.

18

Nu ska jag iväg och fira min fina vän Sarah som fyller 18 år imorgon.
PUSS
.