N.Y baby!


Green

Precis fixat till naglarna inför resan, så nu är jag redo!! Är väl framme vid den här tiden imorgon, obeskrivlig känsla. Ska bli otroligt skönt att komma iväg, framförallt till staden som aldrig sover. Jag hoppas på wifi så jag kan uppdatera någon utav dagarna. Annars får ni se vad jag varit med om när jag kommer hem. 
See you guys. 
 
 
 

24 fine hours


Recover

Dags att bli frisk. Snart åker jag äntligen härifrån, no matter what.






It's all about the fashion


Lov!

Haft sista provet nu så nu är det lov!



Diva is a female word of a hustla


Go kväll igår!

Hjälpte som sagt till att servera på en fest igår med Lisa, sjuukt kul! Massa gott folk och dans på det. Nu ska jag försöka plugga en stund och sen ska jag till mormooor. 
 
 

Heeeelg

Fasen så gött med helg! Dock består den självklart av plugg.
Igår var jag på halkan, rätt kul faktiskt, åtminstone på slutet. Igårkväll var jag hos Lisa där Frida hade sin marykay-vadmankallardet. Hon var riktigt duktig och kul var det!
Idag är det som jag sa plugg som gäller och ikväll ska jag och Lisa hjälpa till på en bjudning eller vad man ska kalla det, riktigt kul!



REVENGE!!

Äntligen dags för en ny säsong av Revenge, som jag har längtat! 
 
 

What if your best isn't good enough?

Blev en rätt skön dag ändå. Slutade vid 11, drog in till stan för att ta bilder till ett projektarbete. Blev en gofika med Tilduz på det. Fick även allt ordnat på banken, skönt det. 
Imorgon är det körlektion, halv 8, prick. Rätt surt på en i vanliga fall dögo sovmorgon. Men vad gör man inte för körkort(!!) Tänkte hinna med lite träning efter skolan, behövs verkligen. 
 
Saknar min fina vän Lisa (www.fredrikssonlisa.devote.se) som jag äntligen ska få träffa till helgen!
 

Juridik

Dags för juridik-lektion, tooo tired for that. Efter några timmars skola har jag möte med banken. Lång dag!



Tuesday march 19th

Måste träna min (amerikanska)!!! Snart ska jag iväg till drömmarnas stad- N.Y. Helt unbelievable. Kommer verkligen bli som ett litet barn på julafton, så mycket att se och uppleva. Om inte på tal om all shopping, herrejisses vad här ska shoppas. Shoppingen är ju självklart en del av det hela. Tänkte gå på en riktig gospel-konsert också, hur coolt!? För mig som älskar musik tror jag att det kommer bli en grym upplevelse! Kommer ta massvis av bilder som jag ska försöka få upp här på bloggen. 
 
Anledningen till att jag bloggar så sällan är på grund av att mobilappen aldrig fungerar för mig, men jag ska göra så gott jag kan.