Stockholm

Hej på er! Allt bra? Med mig är det faktiskt kanon. Kom hem från farmor och farfar för en liten stund sen, alltid lika roligt att få träffa mor- och farföräldrar för de blir alltid så himla glada :-) 
Imorgon blir det en sväng till Stockholm igen, skönt! Ska försöka hitta en snygg och VARM vinterjacka, sen lär man väl hitta lite annat skoj också, förhoppningsvis! 


Glöm inte att höra av er om ni är intresserade av något från bloppisen under detta inlägget!! 
PUSS♥ 

BLOPPIS

Tänkte köra en liten bloppis med både kläder, skor och smycke.
Mejla [email protected]  om ni är intresserade!





Klänning  strl S/M  150 kr  SÅLD



Oanvänd långklänning  strl S  200 kr



Mörkblå klänning strl M  80 kr



 strl M  80 kr



strl M 100 kr



strl L  50 kr   SÅLD



 onesize  100 kr



strl S  50 kr



linne/väst  strl S 80 kr



linne/väst  strl M  100 kr



strl S  150 kr



strl S/M  100 kr



strl M  100 kr




strl M 100 kr


strl S  100 kr




strl M  100 kr



strl XS  80 kr   SÅLDA



strl 37  150 kr



Ursnyggt korsörhänge, där det krävs ett hål där uppe (till det lilla korset). Har tyvärr ingen bild på hur det ser ut när det väl är på, men det är ursnyggt. Aldrig använt.  100 kr    SÅLT





Dagens

Vaknade 10 min innan jag skulle gå upp idag, riktigt irriterande. Skillnad om det kanske hade varit en timme eller sådär, men 10 min, då kan man lika väl gå upp, hate it.
Slutade vid halv 2, egentligen halv 3, men vi hade engelskaprov som gick väldigt snabbt att göra. Dock har jag ingen aning om hur det gick.. Grammatik förstår ni.
Nu hade jag bara tänkt plugga till samhällsprovet imorgon. Sen är det slut med prov för iallafall en vecka, yey.
Ni får ha det bra, så hörs vi. PUSS





Dagens outfit med ett par lårhöga stövlar till.

jul

Damn vad jag längtar till julen nu.. När snön ligger på marken (dock inget jäkla slask), och man tänder doftljus och bara har det mysigt framför tv:n. Riktigt mysigt! Och julafton.. ouah love it! Sen kommer den tiden på året som man lika väl kan hoppa över, när man väntar på våren och sommaren. Dock fyller jag år i mars, det vill jag INTE hoppa över;-)


Älskar julen i Sthlm, alltid så mysigt!


home

Ah finally home. Tittar på film atm och efter det ska jag sätta igång med samhällen. Tycker verkligen om tisdagar, för det är den enda dag vi slutar tidigt. Hatar att gå i skolan till typ halv 5, då är man helt slut när man kommer hem.
Mamma kommer in om en stund och ska laga mat och tvätta. Hon kommer in och hjälper till när både jag och Karro har mycket i skolan. Kan man ha en bättre mamma!?

PUSS på er



new




Nya kläder är alltid roligt, och det är faktiskt något som alltid får mig på gott humör. Hoppas på att få med lite hem från Sthlm nästa vecka.

Puss♥



Thanks for making me a fighter.

Morning!

Godmorgon på er fina! Steg upp för sisådär 20 minuter sen, och nu längtar jag efter en riktigt god frukost!
Hade faktiskt inte suttit fel med en hotellfrukost nu alltså.. MUMS! Åker troligtvis till Stockholm på lovet, skönt att komma iväg igen, love it. DÅ lär det bli massa god hotellfrukost! ;-)

Btw, kommentera mer! 
PUSS


 
När jag var på Hallands Vädero förra sommaren. Huuur mysigt som helst med massa små pollar! Men den på bilden var lite småtjurig.. Bikinin hade visst åkt på sniskan, höhö

Jeffrey Campbell





LOVE

Idol

Tittar på idol at the moment. Molly är helt sjukt bra, älskar hennes röst och personlighet!
Livet rullar på, hoppas på att allt blir som det ska vara. Det händer jobbiga grejer som jag inte vill ta upp i bloggen, men som sagt, jag hoppas att det blir bättre snart.
Kram på er fina. Och tack till alla fina vänner och familj som ställer upp♥





kille som lever livet asså

Tacos

Nu ska jag och Lisa strax iväg till Olle för att käka tacos, ska bli så sjukt gott, ni anar inte!! Sen ska jag hem och sova, sov riktigt dåligt inatt..
Imorgon är det fredag, helt underbart! Veckorna går supersnabbt nu för tiden, skönt. Får tillbaka det jädra matteprovet imorgon med. Vill egentligen inte ha det för det gick inte bra alls, men jag måste väl.
Nu kommer Olle!
PUSS



Hos Lisa

Hej på er igen! Sitter hos lisa just nu och tänkte sova här. Fikade efter att jag och Tilda fixat bloggen, riktigt mysigt nu när det är sådant busväder. Efter det drog jag och fisen hem till mig och åt och fixade lite stuffs. Och nu sitter vi här och ska bara ta det lugnt, kanske plugga lite till och med.
Ha en mysig kväll nu, puss!


Hittade den här bilden på mig och Rosa, haha det var ett tag sedan.. Saknar mina små kisseungar. Svartnos, Pärlan, Rosa (två till som jag inte kommer ihåg namnet på, fy skäms!) Och såklart Smulan!


Ny header

Woho! Ser ni bästa min nya snygga header? Den är gjord av bästa Tilda Edvardsson! Tack så grymt mycket! Nu ska jag bara skaffa en kamera också så bloggen blir lite roligare.
Om ungefär 40 minuter ska jag möta upp Lisa för en fika. Mys! Dock känns det som att det kommer börja regna vilken minut som helst, så det blir inte lika mysigt att cykla.. menmen.
Ha det fint, puss!
Söta

Tacopaj

Hello there! Allt bra? Jag mår helt okej, så grymt skönt att inte behöva plugga idag. Ska bara titta på film och gotta mig!
Fick ett B på min engelskauppsats/prov, trodde det gick åt helvete men inte! Förra gången fick jag till och med ett A, kändes gryyymt!
Det var meningen att Tilda skulle hjälpa mig att fixa en ny header idag, men jag hade helt glömt av det (förstår inte hur), och var och tränade istället. Men hon är så snäll att hon kan hjälpa mig imorgon :-) Så imorgon kommer den se lite annorlunda ut!
Nu ska jag och syrran göra tacopaj, magen kurraaar!!

PUSS


Dagens outfit

Hoppas att allt är bra med er! Tänkte bara slänga in en bild på dagens outfit, det var ett tag sen nu!
Har biologiprov imorgon, så nu måste jag plugga lite. Puss på er fina!



Dock körde jag håret utsläppt;-)

Fotografering-












Var tvungen




Bilderna är tagna av Tilda Edvardsson, en mycket duktig fotograf!!!

Fotografering

Nu kommer snart fina SAKNADE Tilda, sen ska vi iväg och fottelotta. SKOJ!
Ha en bra dag, puss!



morning

Läget med er? Jag är huuur trött som helst! Skulle kollat på dansen vid 8, som naturligtvis var inställd, och nu börjar vi inte förrän vid 12.. Och då har vi matteprov. KILL ME

Om man ska ta och sova lite.. gäsp Zzzz snark

skärpning

Ja förlåt, jag SKA skärpa mig! Ska önska mig en kamera så bloggen blir lite roligare.  

Idag stannade jag hemma från skolan. Kom hem från akuten sent inatt. Det är min vad som krånglar, och jag pratade med några läkare som tyckte att jag skulle till akuten (orkade verkligen inte, jag behövde ju plugga matte liksom.....) och kolla så det inte var någon propp, men det var det inte som tur va. Jag har ingen aning om vad jag har gjort, knepigt! Det känns som att allt konstigt händer mig alltså.. Förlamning och hela rubbet. Men ja, vad ska man göra åt det. 

Imorgon är det matteprov som gäller. Undrar hur det kommer gå. Känns inte så värst bra, men det gjorde det inte förra gången heller och då gick det hyffsat iallafall. Ska man råplugga eller bara ta det som det kommer? Jag tror jag gör lite av varje.. Tror inte det blir bättre av att man förstör hjärnan med matte.. Matte,matte,matte,. 


Tilda smsade mig för en stund sen och frågade om jag ville ställa upp på en rolig grej, och vem tackar nej till det!? Tack Tilduz!!:-)

Ha de bäst! PUSS



Fina Lisa och jag!
Har inga bilder på den här datorn, men lovar att fixa det.

Skola

Hej på er! Precis dansat klart och satt oss i skolan med våra roliga datorer. Har håla, så har faktiskt inget bättre för oss. Går till halv 5 idag, segt..
Efter skolan ska jag till farfar. Därefter hem och packa. Kanske hinner med lite matte också, höhö.
Imorgon KLIPPKLIPP som gäller, äntligen! Ska iväg och sjunga direkt efter det.

Ha det fint, puss!



Vi kör med djurtema asså

old pics


















Madonna i Gbg


Lugg




Elefantmassage i Thailand






Sjukt gamla bilder haha!! SAKNAR!


Morning

Gäääsp vad trött jag är! Hade en trevlig kväll med Viktor och Lydia igår, goa vänner!
Idag ska jag hem till Håknaryd, får gäster lite senare. Ska se om jag hinner med lite matte också;-)

Hade velat flytta till typ L.A eller New York, på tal om det typ. Det hade varit grymt!

Ha det gott, pöss



Hallåhalllå

Läget med er? Med mig är det helt okej! Än så länge har jag hunnit med att äta frukost, städa hela lägenheten OCH räknat lite matte. Behövde en liten paus så kände för att sätta igång datorn en stund.
Idag ska jag troligtvis fika med Viktor, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Något skoj hoppas jag på!
Imorgon ska jag åka hem till Håknaryd, vi ska ha lite gäster och så.
På tisdag ska jag äntligen klippa mig, yey! Sen ska jag iväg lite med Lydia, bort från Halmstad, så sjukt skönt. Behöver det!

Nu ska jag läsa bloggar. Ha det fint, puss!




I am alive