-

Skön skoldag idag faktiskt. Inga lektioner, utan hade massa olika workshop och så. Hade nån avslappning innan vi slutade, men det gick inte att slappna av för jag var så otroooligt kissnödig!! Fy. Fick god mat hos mormor efter skolan, det gjorde susen kan jag säg!
Imorgon är det dags för samhälls- och orienteringsprov. Får dock inte vara med på orienteringsprovet:-( Surt.. 

Nu ska jag iallafall läsa min veckorevyn och plugga!
Puss och kram♥

 

Saknar mina töser♥


Hallihallå

Ny skolvecka idag. Skönt att måndagar är så softa. Fick bli pizza på hålan, med några goa flickor:-)
Ikväll är det plugg som gäller.. Har biologoprov imorgon, sex och samlevnad, så det blir inte lika jobbigt att plugga denna gången, hehe. Dags att lägga på en ansiktsmask, så jag hinner plugga. Puss!♥



Får bli en gammal bild. Och då menar jag gammal.

Kommer bli en lång kväll..

Haft en riktigt bra helg! Kvällen består av plugg, plugg och mera plugg. Puss!

Godmorgon

Fy vad trött jag är!! Hostan är ett rent helvete asså. Inget hjälper, vilket gör att det blir ännu jobbigare. Och vid 7 på morgonen fick jag äntligen lite sömn, men självklart kom Simba och väckte mig efter en timme. Typiskt honom:-) Blir inte hostan bättre snart så blir jag gaaaalen. Den tar typ livet av mig. ööööh!

Blev inget läger idag heller.. Känns som att jag bara skulle störa med min hosta- pinsamt.
Nu ska jag göra honungste och försöka sova lite.
Ha det fint! Puss♥


Ingen rolig sommar..


You found me

Gammal, men förbannat bra.


Idol

Besöket hos doktorn gick bra. Tog sänkan och något odlingstest. Låter skitäckligt och det var lite creepy faktiskt. De stoppade in en lång smal pinne i näsan ner i halsen typ, och fyy vad det kittlades, och där satt jag, tårarna rann och kunde inte låta bli att skratta, med tanke på att jag hade en lång pinne upptryckt i min näsa? Haha! Nu är det idol.. Blir så arg på en som är med och tävlar, kommer inte riktigt ihåg hennes namn, men hon har fått alldeles för många chanser, och hon tar det inte ens på allvar!? Åh, blir så lack på såna!! Jaja, nu börjar det igen. Hörs imorgon! xo:-)



(!)

Har man världens omtänksammaste mormor eller? love you!!





GRATTIS I EFTERSKOTT

Nu är allt är lite bättre måste jag göra ett inlägg för min älskade knäppgök TILDA som fyllde år igår! Jag vet hur mycket hon har längtat.. Undrar vad hon har längtat efter, hehehe. Love you daaarl!!






Världens finaste!


hosthost

Hoppas ni mår bra allihopa.. Själv mår jag hyffsat. Jobbigt med hostan, men ska kolla upp det idag vid 5. Hade faktiskt velat gå til skolan idag, eftersom det är dragkamp. Kul att få se när vi tar allihopa.. not. Äh, en sån grej kan vara rolig att förlora, jag hade iallafall väldigt kul sist, haha:-D Vet ni vad jag blev sugen på att göra nu? Spela data!! Tråkigt att vi inte har ratten kvar, för det hade varit så jäkla roligt just nu! Får nog bli sims eller något sånt:-) Vi hörs senare, puss!


Strike a pose;-)


Could you look me in the eyes, and tell me that you are happy now?

Ledsen att jag inte har skrivit, har varit mycket, och är fortfarande. Men sånt är livet ibland right? Ska inte låta det gå ut över er inte!:-)
Är typ.. sjuk? Vet inte vad man ska kalla det riktigt, ska förhoppningsvis kolla det imorgon. Ingen skola för mig iallafall. Ärligt talat så är det riktigt långtråkigt att bara ligga hemma och kolla på tv.. Är klar med OC snart, vad ska jag ta mig till då!? Hmm:-( Anyway.. Nu ska jag göra lite honungste och se till att bli frisk, hur omöjligt det än är! Ha det så bra, xo<3


Kanske får bli OTH?


Hejsan

Förlåt att jag inte har skrivit, det har varit mycket just nu. Ska försöka komma igång igen. Lovar. Vi hörs, puss!

 


Skola..

Hejsaaan! Sitter i skolan just nu och blir stylad i håret av Tilda. Vet inte riktigt hur det blir, haha. Ikväll är det kör, match och sen iväg till stan igen:-) imorgon är det skoljoggen, men får inte springa tyvärr. Jaja nu börjar jag snart så måste kila! Xo:-)

Söndagskvällen lider mot sitt slut..

Hade faktiskt riktigt roligt igår, blev lyckat till slut. Idag gick alarmet igång 08.00, halleluja. När jag äntligen var klar med allt och skulle åka så ringer mamma och säger att jag inte behöver komma och hjälpa till. Hrm.. Jaja, jag skulle ändå jobba vid halv 12, så hann med några avsnitt av OC:-) Och halleluja vad stressigt det var på jobbet idag, precis så det ska vara!:-D Whops, klockan är nio, nu börjar film! Vi hörs:-)
 


Your love's a drug

Gomiddag gott folk! Har inte mycket att dela med mig.. men iallafall. Igår blev det fredagsmys med HELA familjen. Längesen sist! Ikväll är det iallafall party! Eller fest kanske man ska kalla det. Kommer nog bli riktigt kul! Imorgon är det dags för Långaryds marknad + jobb på charlottenlund. Ska bli sååå kul, tur att jag inte är ensam denna gången heller:-) Nu ska jag fortsätta mitt OC-tittande. Vi hörs, xoooo

Här är några bilder jag hittade från mammas kamera:

Sjöng på min kusinbarns namngivning

In tha boat!

Mormor, Hilma och jag

Vår försenade (pga låg på sjukhus) midsommar:-)


Idol..

Hejsansvejsan! Har precis kommit hem, har varit hos mormor och hjälpt henne lite. Ikväll ska jag titta på Idol och plugga. Imorgon, fredag!? Shit vad snabbt tiden går! Greaaat ju:-D Vet inte riktigt hur det blir imorgon, mitt lag spelar match i skillingaryd, och om det finns plats så följer jag ju självklart med. NU sitter jag och kollar på gårdagens Idol och lägger in massa bilder från mammas kamera. Har faktiskt varit många bra i Idol än så länge, och förhoppningsvis får man någon favorit;-) Wellwell.. vi hörs! xo



Vit tunika- Bikbok,  Svart hög kjol- Cubus,  Svart halsduk (repris) Blått halsband (repris) Blått skärp- mammas gamla.

Just dance

Tjeenare. Förstår ni hur glad jag är? De har ju tagit bort en del samhällslinjer på Sannarp, och först sa alla att den linjen som jag vill gå ska tas bort, men nu visade det sig att den ska vara kvar! Shit vad glad jag är! Går inte att förklara hur glad jag är! Snart är det dans med, yeeey! ÅH VAD JAG ÄR GLAD!!!! Ni får ha en toppendag allihopa! PUSS!

 


Ridin' solo

Gokväll=) Har precis duschat.. och gjort historian faktiskt. Tidigare idag var det dags för ungdomskören igen! Håller på att gå igenom "Ingmar Johansson" mässa, som vi ska ha om cirkus en månad. Kommer förhoppningsvis bli riktigt bra. Ikväll är det premiär för Idol 2010, yeyy. Fick nyss höra att Sverige spelar ikväll med.. hmm så typiskt att två bra saker ska gå samma tid. Anyway.. Imorgon är det dags för mig att börja på den dära dansen. Ska bli super! Nu måste jag skriva klart det här inlägget så jag hinner med alla bloggar innan Idol börjar. Vi hörs imorgon, xo=)

Dagens outfit + some other pics.

Jeansshorts- HM,  Vitt linne- Monki,  Svart väst (repris),  Halsband- Glitter,  Gråsvart leopardsjal- gammal + Converse.


Tilda söto!


Strike a pose

Like a pyramid

Gokväll=) Åh, blev ingen träning idag för dem kunde inte.. surt. Får bli på onsdag istället, för imorgon börjar ungdomskören igen! Tro det eller ej, men det är faktiskt riktigt roligt. Vet inte varför, men jag tycker det är helcoolt att vår sång"lärare/ledare" kommer från Wales, visst är det lite småcoolt ändå? Hehe.. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen tror jag det är dags för lite mat och OC. Vi hörs! Sooner or later (De som har sett OC förstår säkert;-)).


Dagens outfit

Harembyxor- Gina tricot,  Linne- HM,  Lång väst- HM,  Converse (repris).


Pizza muums!

Godkväll:-) Var i Hylte med flickorna innan. Fick bli lite pizza.. Kändes som att det behövdes idag. Stannade kvar en stund efter det, och var hemma vid halv 7 nångång. Nu har jag duschat och äter pappas stekta ägg som han har gjort till mig=) Vid 9 börjar någon bra film, så nu ska jag fixa lite saker innan jag ska mysa ner i soffan. Vi hörs imorgon, xo!


Får bli en bild på mig från Stockholm senast jag var där.


5:e september

Hallå! Förlåt att det inte blev något inlägg igår, tiden bara sprang iväg och hann inte sitta vid datorn. Åkte till Lisa vid 4 tiden igår. Fixade oss och sedan kom Anna och körde oss till Putte, där det var förfest. Vid 8 började vi röra oss mot Olivia. Hade riktigt kul igår. Mycket folk också, det gillas! Var hemma vid kvart över 2 ungefär, och eftersom jag inte hade någon tid att passa idag så fick jag sova ut, skönt! Snart ska jag nog klippa gräset, här hemma denna gången. Men innan det ska jag läsa bloggar. Vi hörs, xo=)


Jag och mina fina flickor igår!


FREDAG HELA VECKAN

Hej svejs i lingonskogen. Internet är fortfarande lite segt, men det funkar, och det är huvudsaken. Skoldagen idag var riktigt bra. Det blev ingen svenska sista lektionen, så vi fick sluta vid halv 2. Direkt efter stack jag och Jossan till gymmet, härligt! Fick bli lite Ben n' Jerry's på hemvägen också, mums. Får se om jag ska till Sanne och kolla fotboll ikväll. Är helt slut och känner att hostan börjar bli bättre, så om jag tar det lugnt försvinner den förhoppningsvis. Imorgon är det party!! och nu ska jag äta smörgåstårta som mamma har gjort, gottigottgott. Hörs senare, om jag kommer ifrån OC ett tag=)

Dagens outfit


Svarta jeanstights (repris),  oliv/militärgrön skjorta/blus- Vero Moda,  Leopardörhängen som inte syns,  Boots (repris)


Hey I'm back!

Internet funkar igen, yey! Men det har inte hänt så mycket den korta stunden som jag var borta;-) Skolan har varit som vanligt. Mer och mer läxor, och just nu ett stort grupparbete. Som ni vet så är det snart val, så det är självklart det vi jobbar med. Om man får välja grupperna själva så funkar det faktiskt.

Nu har jag precis varit hos kära mormor och klippt gräset. Ärligt talat så gör jag det för att jag tycker det är roligt att köra åkgräsklippare, hehe. Kom på att vi har läxa i spanskan till imorgon, och som vanligt har jag glömt boken i skolan. Det är inte så mycket som tur är, så det kan jag plugga in imorgon direkt när jag kommer till skolan. Efter skolan ska jag till gymmet med Jossan (vad jag vet), härligt! Sen vet jag inte riktigt.. Får se! Nu ska jag iallafall läsa alla bloggar som jag inte har kunnat läsa på några dagar, känns, hemskt rent ut sagt. Vi hörs imorgon darlings! xo

Ni får dagens outfit x3


VARNING FÖR SUDDIG BILD!!

Vanlig svart långärmad tröja- HM,  Baggyjeans- Gina tricot,  Converse- DNA  -Keep it simple;-)




Svarta jeanstights- Vero Moda,  "Linne"- SODA,  Lång kavaj- HM (Göteborg),  Halsduk- Vero Moda,  Svart keps- HM,  Turkos fjäder- Glitter



Svart kjol- Cubus,  Paljettskärp- (?),  Mönstrat linne- Vero Moda,  Svart stickad kofta- Gina tricot