Segt internet:-(

Vårt internet fungerar inte just nu, men jag lovar att blogga när det fungerar igen! Xo=)

Godmorgon

Steg upp några minuter tidigare idag eftersom det är skolfoto, men naturligtvis så hinner jag inte ändå, inte ens frukost. Skärpning!! Hoppas att skolfotot blir bra då eftersom jag inte fick någon frukost:-) hihi! Xo!

O.C O.C & O.C

Har tittat på O.C i typ tre timmar nu, och det lär bli i några timmar till. Mår väl lite som igår om man säger så. Huvudet känns som ett bowlingklot. Jag som ville bli frisk så jag kan börja gymma snart. Mamma har lovat att hon ska åka ner och köpa medicin till mig senare:-)
Imorgon är det iallafall dags för skolfoto, vilket jag inte gillar eftersom jag själv tycker att jag aldrig blir bra på bilder, men vem bryr sig egentligen? Det är bara att se glad ut så ska det nog funka! Nu måste mamma ha datorn, så vi hörs! Kram=)

Godkväll

Sitter här framför datorn, blev ingen konsert och inget partaj för mig ikväll.. Känner nu att det kanske var bäst så, har både ont i huvudet och hostar som bara den. Så typiskt att jag alltid ska få sån jobbig rethosta när jag blir förkyld som gör att jag inte kan sova om nätterna. Hrm.. Har iallafall precis tvättat av min ansiktsmask och strax börjar "Bröllopsfotografen" tror jag det var. Efter den ska jag nog kolla ännu ett avsnitt av OC. Adam Brody är så söt!! Ha en trevlig lördagskväll, kram=)


 
mums!

Kunde inte blogga igår kväll..

Hej igen. Det blev inget mer bloggande igår kväll, eftersom allt inte var som det skulle:-( Inget jag vill prata om här, så ska försöka vara glad och positiv. Skulle som sagt till Gislaved och Smålandsstenar idag, men jag vet inte hur det blir med det. Får se hur jag mår senare. Nu ska jag titta på OC, äntligen! Vi hörs sen, (och det kan jag nästan lova!) xo.



När jag var modell i vintras(?)=)


FRIDAY

Har precis varit ute och klippt gräset. Tycker det är jätteroligt att åka sån åkagräsklippare, haha! Och vet ni vad? Det är fredag idag, wehoo!! Känns inte som att man bara har gått i skolan i EN vecka, snarare typ fem. Men det är så de flesta säger att det är, höstterminen är seg och vårterminen bara flyger förbi. Det blir väl så i och med att man gör lite roligare saker i slutet av nian (tror jag?). Det ska nog funka=)
Ikväll händer nog inget särskilt, känns som att en hemmakväll är vad som behövs idag. Imorgon däremot, då ska jag på konsert med Mathilda och Amanda i Gislaved. Det är tre kompisar som är med i bandet och spelar, häftigt eller hur?:-D Tycker det är skitcoolt med ungdomar som startar band! Hade själv gärna velat göra det. Nu ska ni iallafall få dagens outfit. Ha en fin kväll så hörs vi senare, kram!




Brunguldiga shorts- Gina tricot,  Vitt linne (med snygg rygg som tyvärr inte syns)- Monki,  Svart lång stickad kofta- Gina tricot. + Svarta boots.

Dagens outfit

Det blev ingen vinst idag, men jag tycker att de kämpade på jättebra! Träffade massa goa vänner där idag med=) Bland annat Ebba som jag har saknat myycket=( Anyway, hann inte fixa brickan till Goliat idag, utan det får jag göra imorgon istället. En del kanske undrar varför jag inte bara sticker ut och springer en runda eller något liknande, men eftersom mina ben var förlamade så är de inte redo att anstränga sig så mycket än, tyvärr. Plus att jag tycker gym är ett mycket roligare sätt att träna på, och det är billigt där också, så varför inte;-) Nu ska jag lägga upp dagens outfit och kolla på TV. Ha en fin kväll så hörs vi, xo!



 
Dålig och stressig bild.

Randig cardigan- HM  Svart "halsduk"- Vero Moda/Vila  Jeans- Vero Moda (REA!!)  Boots- Skopunkten


Match!

Nu drar vi iväg på match! Dagens outfit får ni senare ikväll:) puss!

Hallihallå

Klippning, check! Det blir bara topparna den här gången, eftersom jag vill att det växer en liten bit till. Sen hade det varit kul att göra något annorlunda. Har ju provat ganska många frisyrer innan, kort oftast, men nu känns det som att långt passar bäst.. Fast man vet ju aldrig;-) Man kanske ska lägga i lite färg eller något? GE GÄRNA TIPS!:-) Hmm.. Anyway, lovade en bild på dagens outfit, så det ska ni få! Vi hörs, puss





Vanlig svart kofta (gammal)  volangväst- HM  Turkost linne- Cubus  Lårhöga stövlar- Skopunkten


I'm back

Hallå igen! Hann inte blogga igår.. Stack på fotbollsmatch direkt när jag kom hem. Tyvärr blev det ingen vinst, men det var mot det bästa laget, så det var bra ändå. Om man inte hade haft en domare som dömmer bort 3 offside mål så hade det blivit mer rättvist. Det blir väl att man alltid skyller på domaren när man förlorar, men igår var det verkligen inte rättvist. Men ja så är det ibland. Mitt lag spelade ändå hur bra som helst. Vill att provsvaren ska komma NU så jag får veta om jag får spela eller inte. Iallafall.. Sitter i bussen påväg till skolan. Efter skolan ska jag fixa års"kort" på goliat så jag kan börja gymma i Hylte istället. OCH dagens outfit får ni när jag kommer hem:-) puss!

Halllååå!

Skolan idag var helt okej.. Slutar kl två på fredagar, det gillar vi! Och vi slutar även kl tre de andra dagarna, och kommer hem en halvtimme tidigare iallafall. Om cirkus 20 minuter kommer Linn och hämtar mig, sen ska vi och några till kolla på Olles match. Vi hörs kanske senare, annars imorgon!=) Ha det bra, xo 



Jag och Olle för några år sedan=)


Morning everybody!

Fy det var längesen jag gick upp såhär tidigt! Har precis blivit upphämtad av bussen och är väl i skolan om 15-20 minuter ungefär. Ingenting blev bra idag, så blir det nästan alltid när jag stressar. Jag tror att jag har lång tid på mig, så jag tar det alltid lungt (väldigt lungt) när jag stiger upp, sen går tiden för snabbt och jag får börja stressa. Får bli bättre på det här alltså;-) xoxo

Tatuerad torso

Nu har jag packat upp alla väskor, lagt in alla kläder i garderoben, städat, duschat och fixat lite andra småsaker, och ska snart sätta mig i soffan och kolla på "Tatuerad torso" på 5:an. Älskar när det går såna spännande filmer på söndagkvällar! Fast jag vet ju inte riktigt om den är spännande eftersom jag aldrig har sett den, men jag hoppas det, hihi. Imorgon är det som sagt dags för skola igen. Hade varit kul om det var 1:an på gymnasiet jag skulle börja, men nu är det sista året på högstadiet, och känns inte lika roligt om man säger så. Men som alla säger, det är bara att kämpa på sista året! Nej, nu är klockan nio, så nu ska jag skriva klart det här inlägget. Vi hörs imorgon, puss!=)


Det får bli en bild på mig och Tilda hjärtat från i sommar!


söndag..

Godmorgon! Precis fixat lite frukost och satt på Grey's Anatomy. Idag är det söndag, och det innebär att jag ska flytta hem alla mina grejer till Håknaryd igen. Eftersom det ändå är så dåligt väder här, är det skönt att komma hem. Så nu ska jag äta upp min frukost och packa ihop de sista grejerna. Vi  hörs senare, puss=)



Pictures

Här kommer några bilder från Göteborg!


Mathilda, Amanda och Jossan i väntan på tåget till Göteborg.


Jocke, Effes kompis och Mathilda i Kålleradon.


Jag hjärta MJ!


Jag och Jossan!


Jag och Jossan igen.


Viktor och Amanda! Haha cuuute=)


Halva Jossan, Amanda och Jag.


En suddig Emmy!

Kusinvitamin

Har blivit flera avsnitt av Grey's Anatomy, man blir besatt som Tilda säger. Nu har jag precis gjort mig iordning, eftersom jag ska iväg till min kusins stuga och fira födelsedagar. Halsen är detsamma, men pappa har köpt lite medicin till mig nu, så jag hoppas att den ska fungera. Shit, bussen går snart!! Måste kila, vi hörs!=)






Grey's, grey's and grey's..

Grey's och varmt te, vi hörs imorgon=) puss!

Better on the other side

Wow, det är fint väder ute idag, härligt! Hade tänkt att jag skulle gymma idag, men halsen är ju inte riktigt som den ska än, så träningen får vänta. Ikväll hade jag tänkt att ta det lungt, vila upp mig ordentligt, tillsammans med säsong 5 av Grey's Anatomy och Ben and Jerry's Cookie Dough, mums! Kan inte fatta att det är skola på måndag.. Sommaren har gått alldeles för snabbt=( I och med att det bara blev 2 månaders sommarlov för min del (ska inte klaga) så tycker jag att vi kunde få ytterligare några veckors sommarlov;-) Jaja, nu ska jag kila. Vi hörs ikväll, puss!=)

Fick tips på en superfin låt igår från Paana, så jag lägger in en video!


Nya naglar

Ni får två bilder på mina nya naglar. Gillar att testa nytt, och de blev galet snygga!:-D






19 augusti

Hallå igen! Var som sagt hos Ebba igår, det var super! Hihi=) Kom hem vid 2 idag, duschade, åt osv och nu ska jag iväg till Torup och göra nya tippar=) Åker in till stan direkt efter det, sen får vi se vad som händer ikväll. Nu måste jag kila! Hörs senare, puss!




Jag och Ebba!


Hos Ebba going!

Sitter hos Ebba just nu=) Har varit på nöjet och lite här och där! Nu ska vi titta på en sak så vi hörs imorgon! Puss och kram=)

Tuff tuff tuff

Precis hämtat ut biljetterna, och nu väntar vi bara på att det försenade tåget ska komma. Boysen åkte lite tidigare och väntar på oss där. Det blir lite shopping när vi kommer dit eftersom Liseberg öppnar 1. Ska bli så sjukt kul med Liseberg!! Wiho! Yesyes men nu kommer snart tåget så vi hörs senare, puss=)

Påväg till stan

Sitter i bussen påväg till stan med Jossan, Mathilda och Amanda. Blev en hel del i Ullared faktiskt, bland annat en vinterjacka, (tidigt jag vet, men det är bra att ha det gjort), blev en vit detta året=) och lite annat smått och gott! Ikväll ska vi nog inte göra något särskilt, eftersom vi ska upp tidigt imorgon. Men men jag skriver mer imorgon=) puss på er!

Gekååås

Morning everybody!
Idag blir det äntligen Ullared! Men tyvärr finns det en nackdel med Ullared.. Pengarna bara flyger iväg på småsaker som man kanske egentligen inte ens behöver, typiskt mig. Men idag ska jag bara köpa det jag verkligen behöver, försöka iallafall, hehe.
Igår åkte jag och Jossan till hylte och käkade pizza, det har inte blivit många gånger i sommar, så det var riktigt gott. Var hemma vid halv 9, kände att jag behövde komma både hem och i säng i tid, eftersom det inte blev många timmar förra natten. Ikväll sticker jag in till stan igen, med Mathilda, Amanda och Jossan och imorgon bär det av till Gbg med flickorna och även Jocke, Effe, Viktor och Adam. Det blir både shopping och LISEBERG, fy vad kul det kommer bli!! Liseberg är ett måste varenda sommar, så är det bara.
Jaja, nu ska jag packa ihop lite saker, så vi hörs senare=)


Jag och syster för cirka 13 år sen, hoho!


För cirka 3 år sen.


gäspgäspgäsp

Godmorgon! Fy, är helt sjukt trött sen igår, men dee var det värt! Började kvällen hos Jossan, sedan fortsatte vi till Putte, stannade där till ungefär halv 11, sen åkte vi vidare till Lisa, sedan till Olle, och till sist hamnade vi hos norsken Alex. Var i säng vid halv 6 imorse.. Men det var ju cykelfest, inte sant?;-) Nu ska jag snart iväg och kolla på min match. Får som sagt inte börja med fotbollen än:( Men så är det. Vi hörs, puss!



Jag igår


Puss!

Hallååå:)

Var som sagt på trottobar igår, caesarsalladen var supergod! Något jag rekommenderar till er alla! Hann faktiskt med gymmet idag med, hehe. Om nån timma måste jag börja fixa mig inför kvällen.. Vet inte riktigt hur det blir eftersom en del inte verkar bli av, men vi ska iallafall till Jossan en sväng och äta, så cyklar vi nog vidare sen! Ibland är det kul när man bara tar allt som det kommer;-) Ha en bra kväll så hörs vi, puss!

Trottobar

Sitter inne på trottobar med folk, mysigt!

Fina syster och David


Godmorgon

Tilda är här, och vi har precis käkat lite frukost. Om cirkus 45 min kommer Tildas pappa och hämtar oss, sen sticker vi in till stan. Ikväll vet jag inte riktigt hur planerna ser ut än så länge. Imorgon är det iallafall cykelfest och sedan vidare till ännu en fest.. super! Nu måste vi iallafall fixa oss lite.. Känner mig så ofräsch just nu, hehe.
Ha det bra så hörs vi, puss!

Jag och fina Tilda i vintras.


PARTYY

Får bli ett kort inlägg eftersom jag har bråttom. Sticker hem en sväng idag, sen ikväll blir det PARTYY!
Hörs senare!
Ha en superkväll, puss!


Ibland är livet svårt.


<3

Världens bästa och galnaste (haha!!) Isabell och jag! Love you my friend!



The story begins again and again...

with forgiveness and love.



 

Morning everybody!

Fick bli lite Special K nu innan jag sticker iväg till gymmet. Det är så skönt att få börja hålla igång kroppen igen. Om man alltid har varit en träningsmänniska är det väldigt jobbigt att inte få träna, så det känns toppen! Tja, bussen går om 10 minuter så det är nog bäst att jag borstar tänderna och kilar iväg! Hörs sen! xoxo

American Psycho

Nu ska jag kolla på American Psycho med Karro och David. Vi hörs imon! Godnatt!

Imogen Heap

Imogen Heap's Hide n' Seek kommer alltid att vara en utav mina favoritlåtar. Tänker bara på OC när jag hör den!
Kommer ihåg när jag bara satt och tittade på OC hela dagarna, och hur mycket jag grät när Marissa dör i säsong 3. Det är inte ofta att jag gråter till filmer eller något sådant, men när Marissa dör.. fy då går det inte att hålla tårarna inne kan jag säg!

Nu ska jag fortsätta att kolla på film. Ha en trevlig kväll, puss!

 




Blommor..

Från en beundrare?
Haha nej, från världens bästa kör samt ledare, love you guys!




Yey!

Äntligen klar med min nya blogg!
Hope you enjoy it;-)


Välkommen till min nya blogg!