Prao

Försökt blogga via mobilen hela dagen både igår och idag men det vill inte fungera..
Har det riktigt bra på praon trots allt. Som tur är har jag min lille lekkamrat med mig och gör det så mycket roligare. Två dagar kvar nu, lite tråkigt nu när man börjar komma igång.. Men så är det. Ikväll ska jag bara ta det lugnt med mamma framför tv:n, behövligt! 
 
 

Hollywood heights

Ligger i soffan och tittar på hollywood heights, rätt bra ändå. Idag ska jag försöka skriva på ekonomiarbetet och inte sitta med det i sista sekund, som vanligt. 
Denna veckan är det prao som gäller, med andra ord ingen skola (!). 
 
 

Strike a pose

Saknar min fina vän såhäääär mycket!


Greveholm

Bästa julkalendern (delad plats med Sune). Min dag är räddad!


GE MIG SOMMAR NU

Är så galet trött på denna kyla och HALKA. Behöver värme!!!
 

Körlektion

Precis fått i mig lite käk, och om sisådär 40 min beger jag mig mot fartvinden för ännu en körlektion. Tänkte försöka hinna med lite teori också, buhu.


Beyoncé documentary- Life is but a dream


Fartvinden

Precis hemkommen från körskolan, gick kanon. Nu tänkte jag ge mig ut på en promenad och därefter fixa lite saker.


Lov

Drog in till stan med Lisa efter tandläkaren för att uträtta några ärenden. Därefter blev det god pasta på det. Nu tänker jag mysa framför tvn, har ju förfan lov.




Sundaaay


Håknaryd

Befinner mig för tillfället i mitt kära hem i Håknaryd. Otroligt skönt att komma ut i skogen till lite annan miljö. Hade tänkt försöka ta mig tid att plugga lite körkortsteori idag, men får se vad min hjärna säger. Är fortfarande lite seg efter influensan..
Senare kommer farmor och mormor och äter, myspys.
 
 
 

Äkta fierce


MTV BREAKFAST CLUB

 
 
Nyduschad, därmed blött hår. 
Skola om exakt en timme, kort dag som tur är. Efter skolan blir det förmodligen en sväng till Falkenberg och sedan bär det av hemåt till mitt kära Håknaryd. 
Puss
 

Körkortsteori

Kvällen spenderas med körkortsboken då jag håller på att ta körkort (!!). Dock har jag egentligen bara börjat så pressen är än så länge inte så stor. Imorgon hade jag tänkt göra ett försök att gå till skolan, några timmar sådär innan lovet liksom. 
 

Who run the world? BEYONCÉ

Världens största tack till världens bästa mamma som lyckades få tag i Beyoncé-biljetter. En DRÖM som äntligen ska gå i uppfyllelse. Världens bästa artist, människa, förebild, you name it. 
 
 
 

På gång!

Funderar på att göra ett nytt försök angående bloggande. 
För tillfället ligger jag hemma och är sjuk. Inte varit i skolan på en vecka nu och det gör en stressad när man vet att man måste ta igen allt.. Lov nästa vecka iallafall, känns helt ok! Blir en del körlektioner och teoriplugg bland annat. Soon it's time for ma birthday brothas!!! Har inte längtat så mycket efter en födelsedag på år, men, denna gången är det speciellt, för jag blir "vuxen", sägs det iallafall.