söndag

Åh, redan söndag. Imorgon är det skola, fy:-( Lovade mig själv att plugga lite på lovet, men självklart inte, som vanligt. Idag blir det inte heller av, eftersom om cirkus en timme ska vi hälsa på Julia och lille Maya, sen vid 6 kommer några i min släkt hit för att fira min födelsedag (som egentligen är på torsdag).
Anyway, nu ska jag fixa mig lite. Vi hörs!


Och ett STORT grattis till Sofie som fyller år idag!

:-(

This is so hard. To hard..

naglar

Det blev en riktigt trist fredagskväll, så kände för att fixa lite med mina naglar.



Lila tippar, och la även på lite fräsigt glitter!


-

Nu rök din sista chans.

-

Det var faktiskt en lättnad, för nu vet jag vart jag har dig.

morning!

Guh så trött jag är. Gick upp för cirkus en timme sen, och har nu gjort mig iordning. Tycker synd om Emma som fick gå upp vid 5:-( Men nu har hon iallafall jobbat klart och är på väg in till mig igen. Vi hade tänkt bege oss ut i staden och KOLLA i affärer. Jag har då inga pengar jag kan handla med (ännu). Kanske blir en fika på det också!
Ha en fin dag nu! xo

Saknade flickor!


Staden med fina Emma

Hej på er! Nu är jag färdigfixad, och om cirkus 50 minuter åker jag och fina Emma in till staden. Vi ska käka någonstans hade vi tänkt:-) Därefter massa myspys i lägenheten!
Ha en fin kväll, puss♥

 

/e


If i'd fall, would you pick me up?

Åh, dålig uppdatering.. Dagen har tillbringats framför tv:n, tvspel samt film. Kvällen spenderades hos Jossan med Lisa. Pizza och godis, fett:-D Mår inget vidare just nu, om ni förstår vad jag menar, hehe.
Imorgon ska jag till staden med finaste Emma, myspys!
Och NU ska jag läsa bloggar och sen sova, så säger godnatt! Sov gottast:-)
/e


<3


<3


På väg hem

På väg hem med stygn på halsen. Får inte anstränga mig eller något nu, hur ska det gå? Kommer dö..:-( Men duscha, det tänker jag då göra.

Be true to who you are

Godmorgon på er! Är uppe tidigt idag, eftersom jag och mamma ska iväg till stan lite senare och fixa lite grejer (Blä). Sen tror jag faktiskt att det blir en lugn kväll. Skönt. Behöver tid till att tänka..
Ha en fin dag, xo!


Åh.. Något jag vill göra NU.

come to mami

Varför finns de här skorna inte på hemsidan? Jag måste ha dom. Jag blir galen!!



Riktigt nöjd!



/e

LOV

Åh så skönt med lov! Började det med att springa en lång runda. Superskönt nu när solen är framme och allt. Nu är jag på väg till bussen, och sedan vidare för att göra mina naglar. Längesen nu! Yupyep men vi hörs! Pusss

!

Hur coola? Min syster köpte dom när vi var i London i höstas. Dom är helgrymma!


Sol!

Man kan inte alltid må toppen, men solen får mig iallafall att må tillräckligt bra!

Ouch

Mitt huvud, vad är det för fel? Jag förstår inte..
Anyway, stack iväg till Kråxhult en stund igår, trevligt!
Idag ska jag troligtvis till Bygdegården med mamma, därefter ska jag in till staden.
Ha nu en bra dag i det fina vädret! Ta vara på det:-)
xo
/e


Först får ni en bild från gårdagens outfit.



+ Två bilder från igårkväll!


Gott folk!


<3

ullared

Hemma från Ullared, med min dator! Awesome. En annan sak som är awesome är att vi har LOV. Nu ska jag göra mig iordning, sen partyyy:-D

PUSS gullefjun!

Born this way baby!

Åh så skönt. Den jobbiga veckan är nästan över. Ska bara skriva klart min uppsats som ska in imorgon, som lär ta hela kvällen, menmen! Imorgon ska jag och mamma till Ullared och köpa min dator:-D Och sedan en sväng in på gekås med! Därefter ska jag nog till goa Jossan:-) Då blir det lillstugan med massa gottgott!
Nu måste jag duscha och skriva klart min uppsats. Puss på er!

Knasbild från igår- Lisa och jag.

 

 


Dagens outfit!


hmm.,

NV eller SP? Åh.. :-(


Onödig skoldag


Kan säga att det här var en väldigt onödig dag. Åkte till vildmarksgymnasiet vid halv 9 och var där till 11. Var inne i ett rökfyllt tält där man knappt kunde andas, och nu luktar hela jag rök. Blä! Nu måste jackan tvättas också.
Stack till pizzan med folk när vi kom tillbaka, mums. Därefter var det tänkt att vi skulle ner till Trainee gymnasiet, men åkte hem istället. Man blir bara förvirrad av alla som babblar om gymnasie. Jag vet ju redan vad jag ska välja. Jag vet att jag inte vill gå på varken Vildmarksgymnasiet eller Trainee. That's it.
Om cirkus en timme ska jag till kören, därefter utvecklingssamtal. Whoa. 
Puss på er!



Jonas och Albert!


Tilduz!



 
Dagens outfit.


Those dancing days

Åååh så skönt! Hemma från gymmet, ute från duschen och ätit en god middag. Kan inte bli bättre!
Skolan var som vanligt. Hade bad, hehe skoj. Faktiskt. Lånade en bok på bibblan som jag faktiskt ska läsa den här gången. Kände att jag måste komma igång med att läsa, och fick ett tips av bibblis på en bok som verkade riktigt bra. Började läsa på en gång, och blev insatt direkt för typ första gången.
Nej man kanske ska ta o gå o läsa? Hehe.
PUSS


"gammal" bild, på mig, Sanne och Isabell!♥


Lista

Nu är det inte så många dagar kvar till min födelsedag, woho! Förra året längtade jag inte till min födelsedag överhuvudtaget, men detta året. Shit, helt sjukt! Iallafall, grejer jag önskar, eller rättare sagt behöver (inte bara av päronen):

- mini pc (ska köpa på fredag) Får troligtvis en mac av min kusin med, som hon inte använder. Hur grymt som helst! Den ska jag ha till att skriva arbeten och sånt på. Hur snäll kusin har man!?

- jumpsuit (USA)

- träningskläder

- gymkort (köper till sommaren)

- pengar

Pengar är något jag verkligen behöver. Ska åka till Väla efter att jag fyllt år, så jag kan ladda upp vår- och sommargarderoben. Sen behöver jag för hela sommaren också. wha.  

Pippi vs Spiderman

Var som sagt i Olofström igår hos fina kusin. Riktigt trevligt med supergod mat samt efterrätt! Var hemma i stan nån gång inatt, och är faktiskt redan uppe. Kanske är lika bra, annars kanske det blir svårt att lägga sig i tid ikväll om man ska sova hela dagen idag. Nu är frågan hur jag ska göra.. Ska jag stanna i staden eller åka hem? Det lutar mer mot att åka hem.. Hmm. Kan dock inte träna som planerat, pga fötterna. Blåsorna är asfeta. Så satsar på att få det läkt idag och träna imorgon istället. Kommer bli grym träning imorgon. Simning, gym samt latinodans, som är jobbigare än vad det låter;-)

Nu har syster min gjort frukost, så vi hörs!

Puss!


Haha, sött!



In en snabbis på Ikea

Hej på er! Dagen har bestått av konfa och bilresa. Var inne en snabbis på Ikea med. (då menar jag snabbis, skulle köpa en present som gick på typ 5 minuter). Fick ändå med mig ett laptopstöd och söta innetofflor:-) Nu kör vi vidare mot Olofström. Ska bli super! Ha det fint, puss!

FRIDAY!

Underbart! Hemkommen från gymmet. Riktigt skönt. Kan bara säga att jag mår SUPER. Känns som att det var ganska längesen nu.. Bara en uppsats och ett prov nästa vecka. Samt några små läxförhör. Skönt!
Nu ska jag strax hoppa in i duschen. Dock lär det bli en så snabb dusch som möjligt, eftersom jag sprang sönder mina fötter innan (blödande sår). Det var det värt;-)

PUSS PÅ ER!


..

Nu får jag skärpa mig..

C to the HILL

Wooho! Helt obeskrivligt underbart att få komma hem efter go träning, utan att behöva sätta sig med skolarbete. Dock är det nationella imorgon, men det är väl inget man pluggar till direkt. Ska kolla igenom häftet en gång för säkerhetens skull iallafall. Var precis uppe hos mormor och hämtade lite russin som jag kan ha imorgon. 3 sjuka timmar ska man sitta. Det lär jag verkligen behöva, om inte mer. Är grymt dålig på att komma på, så det lär bli grymt nervöst imorgon..
Nu måste jag baka till imorgon.. så vi hörs!
Ha det fint, puss!

Nationella

Har precis haft nationella, som gick förvånadsvärt bra:-) Har inte kunnat blogga så mycket nu eftersom jag har arbetat med min historiauppsats. Ska göra klart det sista idag, så lovar jag att blogga ordentligt sen! Nu har jag slöjd! Pusss /e

söndag

Hej på er!
Igår var det fest i Torup. Riktigt skoj! Kom hem idag runt 1 och var tvungen att städa mitt rum.. grymt tråkigt!
Skulle börjat på min uppsats för typ två timmar sen, men har inte kommit någon vart. Har ont i huvudet och orkar verkligen inte.. Och då menar jag verkligen att jag inte orkar. 
Nationella i veckan.. buhu:-( 

Ha det fint, puss!

Jag och lisa!

 

Suddig bild, men iallafall. Jag, Jossan och Maria!

 

Goa Gerda!

 

 
Goa grabbar!


bjuder på två små trötta morgonbilder

Osminkade och ja, helt ofixade om man säger så, men vem bryr sig?!


Nej hon spyr inte, men rövspringan syns... hihi






Fick även ett par ursnygga örhängen av Mathilda (julklapp, haha) som nu är mina nya favoriter!




Love /e


you left me speechless

Förlåt, väldigt dålig uppdatering, men har varit på läger!
IKVÄLL SMÄLLER DET!
PUSSSS

1 månad

Hejsvejs! Nyss kollat på en hyffsat bra "skräck"film med mamma. Den stora besvikelsen var att den var på danska. Amerikanska skräckfilmer är SÅ mycket bättre!
Idag har jag varit i skolan som vanligt, gymmet därefter, och sen hem. Ikväll blir det plugg. Funderar på att strunta i att plugga till matteprovet imorgon, jag menar,  det finns ju inte så mycket att plugga på eller så. Satsar på att göra uppsats istället. Sjukt tråkigt, men det är sånt som måste göras.

Ha de, puss!

<3

Flickorna på tv 2

Grymt dålig uppdatering, förlåt!!
Redan tisdag, kväll, till och med. Helt sjukt vad tiden går fort alltså, skönt! Idag var det dags för kören igen, skoj. Imorgon, och resten av veckan är det träning som gäller, skönt. På fredag, iväg till kulltorp. Kommer hem runt tvåtiden på lördag, sen senare party! Awesomee

Ha de fint!
Bjuder på en bild från idag.


LOVE
Hahaha, mina fingrar ser dunderfeta ut!!