Home

Äntligen hemma efter nästan 10 timmars work, gött. Var faktiskt inte så jobbigt ändå, i och med att det fanns saker att göra. Lär ha saker att göra imorgon med, med alla dessa prislappar. Helegud.  
Imon börjar jag halv 8 och jobbar till 2, sen hem och iväg och handla med mamma.
Hörs då! PUSS

Hard work work!



Time for some work, see ya!

Midsommar

Förlåt att det inte blev något inlägg igår innan jobbet, men hann inte. Trots att jag jobbade till halv 10, eller ja kvart över 9, så hade jag en rolig midsommarafton. Fam. Olofsson var där med!



Gårdagens outfit.


Storanäsborrarbilden med stumpan;-)


Haha, mmmm Emma!

Dance with somebody

Fan vad dålig jag har varit på att blogga.. Men har knappt någon tid över. Jobbar hela tiden känns det som. Men så är det. Lovar att bli bättre! Ska även jobba idag, så blir väl inget midsommarfirande för mig detta året heller. Imon dock, DÅ vill jag göra något, men då är väl alla trötta efter gårdagen;-)
Igår var jag och kollade på fotboll me Pemil, sen Roberts, träffade mina goa kusiner, och sen träffade jag älsklingen lite med. Därefter hem till fyllogänget i stugan. Nej jag skämtar bara, men dom var på topp iallafall;-)

Nu ska jag bege mig. Slänger troligtvis in ett inlägg innan jag drar till jobbet. Kom gärna till hagön om ni inte har något för er!
Ha en grymt bra midsommar, PUSS♥






!!




Klickar hem den här ursnygga väskan, har letat efter en snygg kuvertväska och jag älskar den blåa färgen, riktigt billig också!! Var även i stan idag med Lisa, så nu har jag shoppat klart inför sommaren, perfa!


beställd


Ledig

Idag är det fredag, och jag är ledig! Och självklart är det dåligt väder.. Blä.
Idag ska jag nog inte göra så mycket. Blir förmodligen en joggingrunda på stranden med syster, sen bara vara med familjen. 
Ha det fint, puss♥


california king bed

Om exakt 2 timmar ska jag ta bort mina stygn, ska bli sååå skönt! Hoppas verkligen att det inte kommer tillbaka, då blir jag galen. Det sägs att det ska bli fint väder på fredag, (LEDIG!), då är det stranden som gäller med massa sol och BAD. Fan vad skönt det ska bli! Denna sommaren ska bli bra, that's it.
Vi hörs!
Love /e


Mer bilder


Ansiktet fastnade inte alltså..







Fular mig


Karros student!


David, Karro och Kristian(?) ("Krishan")


David, Karro och Tina


De matchade varandra med röda converse, coolt!




Kusin Henke!



'


Skolavslutning

Här kommer lite bilder (snodda från Tildas fb, hoppas det är ok!!) från skolavslutningen!










<3


På kvällen












Klass 9C, fan vad ni är underbara! KÄRLEK

Sommarlov!

FAN VAD HÄRLIGT! SOMMARLOV!!!!! Dock var det lite smått sorgligt igårkväll.. Hade iallafall gryyymt roligt, och kommer sakna er allihop!
Ikväll är det Ibro som gäller, goett.
Ha det fint, puss!


Blir en bild på übersöta kusinbarn för några sommar sedan!


Selfmachine

Finally! Idag ska jag äntligen göra min naglar igen. Det var riktigt längesen nu. Tror jag kör på vanlig fransk idag.. Och sen om jag vill ha något mer galet kan jag ju alltid fixa det själv isåfall! Innan det ska jag ta en tripp till sjukan igen och byta "plåster" för stygnen. På måndag ska dom äntligen bort!!
Nej nu måste jag titta på MTV Movie Awards 2011! Ha det fint, puss♥



 


Bal

Hemma från balen, och shit vad man längtar eller!? Att få bära såna grymt vackra klänningar, bli fixad i håret och få en snygg makeup. Jag fick själv uppdraget att sminka min syster, skoj!
Här är några bilder på fina balpar, dock var det väldigt segt, så hann inte kolla på alla.



Johanna Westberg


Nathalie Larsson och Jonathan Lönnergård


Übervackra syster och David


Finfina Becka!


Fina Johanna Olofsson!


Fina Emma Olofsson!


Supersnygga Josefin Träpja!






Lovely!


Klänningen som jag hade på mig idag.


Min snygga Mulberry väska som syster min köpte till mig när hon var iväg!


Snart dags för Slumdog Millionaire, wiho!
Ha en mysig söndagskväll, puss♥

where them boys aaaat

Åh! Så grymt underbart väder! Nu känns det verkligen som sommar, och jag hoppas att det fortsätter så! Dock kan jag inte bada än.. Men jag hoppas på att kunna göra det snart. Skulle vara härligt att få en bra sommar utan några som helst problem, men det låter svårt för min del. Jag vet, jag är väldigt negativ just nu, men det går inte att motså just nu. Det är så typiskt att det ska hända just i maj, precis innan sommarlovet. Jaja, nu ska jag försöka vara lite positiv istället!
Som sagt, underbart väder! Och imorgon är det bal, wohoo. Ska fixa min systers smink (att hon ens vågar), vilket ska bli riktigt roligt. Måste ju göra bra ifrån mig nu när hon ska få fin frisyr och bära en grymt fin klänning.
Nej nu ska jag strax hoppa i säng och sova ut ordentligt. Ha det fint, puss!


Hemma

Operationen gick bra. Kom dit vid 1 tiden, bytte om, och satt och väntade ett bra tag på att kirurgen skulle komma, så jag var en aning rastlös om man säger så. Till slut kom det en sjuksköterska och satt i nålen i armen på mig och gav mig lite morfin och massa andra tabletter. Sen fick jag gå tillbaka och sätta mig, och efter en stund kom kirurgen. Fick prata en liten stund om hur det skulle gå till o.s.v. Han var negativ till att börja med, så jag blev väldigt deppig. Sen in i operationssalen, och fick då nån spruta i armen så jag blev heeeelsnurrig, sen kommer jag inte ihåg mer. Vaknade vid halv 6, 6 nån gång, och måste säga att fy fan vad gött jag sov. Dock smakade det plast i hela munnen från rören/sladdarna (?) som varit nere i halsen, blä. Vid 7 tiden fick jag äntligen en liten macka, hade inte ätit på 12 timmar, så det var grymt gott.
Nu sitter jag här hemma och mår faktiskt bra. Sov hyffsat bra inatt, var lite smått orolig för om jag skulle kunna ligga ner. Tog smärtstillande en stund innan jag la mig så det kanske berodde på det, vad vet jag. Nu mår jag iallafall bra och hade tänkt göra lite god frukost och lägga mig i soffan och titta på film.
Ha det bra, puss!


Snygg outfit.. eller?